VICTÒRIA VITAL PER SEGUIR EN LA LLUITA (0-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA VITAL PER SEGUIR EN LA LLUITA (0-2)

La UE Cornellà venç al CD Ebro i es manté viu.

Dos gols, de Fall i Carlos Esteve, en pràcticament dos minuts permeten a la UE Cornellà mantenir les esperances d’entrar al playoff d’ascens a falta d’una jornada per al final.

Després d’uns primers minuts d’igualtat, l’Ebro ha tingut la primera acció de perill amb un llançament de falta de Gerrit que ha sortit alt. Els locals han buscat la porteria defensada per Ramón però la defensa verda s’ha mostrat molt sòlida. Poc després, el Cornellà ha creat perill amb una acció a pilota aturada de Leo que la defensa arlequinada ha refusat. Poc després, en una pilota al segon pal, Borja no ha arribat per molt poc.

I els locals, prop del descans, han perdonat el gol en una doble ocasió. Primer, amb una pilota al pal després d’una pèrdua en defensa i acte seguit, amb una rematada que ha detingut Ramón.

En la represa, dos minuts clau han decantat la balança a favor de la UE Cornellà. En el 52′, Fall ha rematat un servei de cantonada per fer el 0 a 1. I dos minuts més tard, Carlos Esteve ha culminat una assistència des de la banda, establint el 0 a 2 al marcador de La Almozara.

A partir d’aquí, els verds han gestionat molt bé l’avantatge en el marcador i Abde, fins en dues ocasions, ha pogut fer el tercer. Sens dubte, grans sensacions les que ha deixat el futbolista juvenil. Amb aquesta victòria, i a falta d’una jornada per al final, el Cornellà manté intactes les esperances de playoff.

La pròxima setmana, el Primer Equip rebrà en el Nou Municipal al CD Teruel en l’última jornada de lliga (diumenge, 18h).

FITXA TÉCNICA

Estadi: La Almozara

Resultat: CD Ebro 0-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Fall, 52′) / 0-2 (Carlos Esteve, 54′)

Àrbitre: Igor Garcés Bargada. Ha amonestat als visitants Carlos Esteve i Fall.

CD EBRO: Salva, Lucca, Teo (Víctor, 65′), Michele, Ubay, Sandro, Javi Cabezas, Gerrit, Marc Nierga (Raul, 65′), Sergio Cortés (Fode, 65′) i Dani.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Héctor Camps, Ricard (Ricard, 79′), Borja, Fall, Eloy (Manucho, 88′), Pep Caballé, Esteve (Gaspar, 73′), Leo i Abde.

XAVI CALM: “Victòria important davant un equip molt competitiu i en un camp difícil. Molt content amb el treball de tots. Sabíem que durant el partit podíem entrar i sortir del playoff però no podem controlar tot el que passa. Treballarem durant la setmana per tornar a guanyar diumenge que ve i esperar. La nostra missió és aconseguir els 3 punts i esperar que l’Espanyol B no guanyi.”