c/ Sorral del Riu, s/n Cornellà de Llobregat    934 741 063

HO HEM DE VIURE

HO HEM DE VIURE.

La Unió Esportiva Cornellà fa oficial la campanya d’abonats HO HEM DE VIURE per al curs 2022-2023, una temporada històrica i il·lusionant a Primera Federació.

Després de l’acord aconseguit, l’RCDE Stadium serà l’estadi que acollirà els partits com a local de la UEC. Un gran pas per continuar escrivint pàgines en la història del club i, d’aquesta manera, poder oferir un futbol pròxim i de qualitat als nostres abonats i a tota la ciutat de Cornellà de Llobregat en una de les temporades més importants de la història recent de l’entitat. Recordeu aquell històric partit a l’RCDE Stadium contra el Real Madrid? O els play-off d’ascens i les eliminatòries de Copa contra rivals de primer nivell? ABONATS, JUGUEM A L’RCDE STADIUM I HO HEM DE VIURE TOTS.

Amb la campanya #HoHemDeViure, la UE Cornellà vol oferir l’oportunitat a tots els seus abonats i aficionats de poder gaudir de l’equip a Primera Federació i en un estadi de Primera Divisió.

  • PROMOCIÓ EXCLUSIVA PER ALS NOSTRES ABONATS: Els abonats de la UE Cornellà podran compartir aquesta temporada històrica amb un familiar, amic… Es premiarà la fidelitat amb el regal del segon carnet en les categories General, +65 anys i Grada d’Animació (2×1, dos al preu d’un).
  • NOUS ABONATS: Els nous abonats, de totes les categories, rebran el regal de la samarreta oficial de la UE Cornellà.

*Per a més informació: [email protected] o 93 474 10 63.

*Horari d’oficina: de dilluns a divendres, d’11.30 a 13:30h i de 17 a 19:30h.