c/ Sorral del Riu, s/n Cornellà de Llobregat    934 741 063

  • ca
  • es

“ABONAT PORTA ABONAT” 2019-2020

Vols formar part de la família de la Unió Esportiva Cornellà? Si ets abonat del club, és la teva oportunitat. Porta’ns amics o familiars que vulguin abonar-se i et farem un descompte en la quota.

Volem créixer amb tu! No t’ho pensis, t’esperem al Nou Municipal!

Descobreix aquestes i altres avantatges a continuació:

 

Categories i preus

Categoria Amb seient Sense seient
General (+18 anys) 100€ 75€
Menor de 18 anys 40€ 25€
Major de 65 anys 75€ 60€
Grada d’animació 50€
Nens de 0 a 12 anys 0€

Avantatges ABONAT PORTA ABONAT:

  • L’abonat que porti a un abonat nou es beneficiarà d’un descompte del 20% en la seva quota de la temporada 2019/20.
  • Si el nou abonat renova el seu carnet per a la temporada 2020/21 tindrà un descompte del 20% en la seva quota. I si porta a un nou abonat també se li aplicarà el descompte del 20% (en total un 40%).

*Campanya vàlida fins al dilluns 30 de setembre de 2019.

Avantatges i descomptesAixò és el que t'estàs perdent

Fes-te abonatSigues part de l'equip

Formar part de la família U.E. Cornellà és tan senzill com omplir el següent formulari. Tots els camps són obligatoris, i recorda marcar la casella “Vull escollir Seient” si pretens reservar una localitat per a tu.

Descarrega la nostra autorització de domiciliació

NormativaConeix els teus drets

Els socis ordinaris tindran dret segons els estatuts vigents a:

Participar y disfrutar de las actividades deportivas, recreativas y culturales organizadas por la entidad

Acceder a los descuentos y promociones que la entidad consiga con terceros, siendo para ello imprescindible acreditar dicha condición mediante el carné de la temporada vigente

Poder participar en los desplazamientos que organice el Club, acogiéndose a los beneficios que reporte en su caso la condición de abonado.