c/ Sorral del Riu, s/n Cornellà de Llobregat    934 741 063

  • ca
  • es

CAMPANYA D’ABONATS 2018-2019

Vols vestir la samarreta de la Unió Esportiva Cornellà? Si ets abonat del club, és la teva oportunitat. Porta’ns amics o familiars teus que es vulguin abonar i et regalarem la samarreta oficial de la temporada 2018-2019.

Aquesta temporada tenim un gran repte per endavant. Ajuda’ns a fer créixer la família del Cornellà! És el nostre moment.

Descobreix aquest i molts altres avantatges a continuació:

 

Categories i preus

Categoria Amb seient Sense seient
General (+18 anys) 100€ 75€
Menor de 18 anys 40€ 25€
Major de 65 anys 75€ 60€
Grada d’animació 50€
Nens de 0 a 12 anys 0€

Avantatges:

  • Si ens portes un nou abonat, et regalem la samarreta oficial de la UE Cornellà (vàlid per les categories general, menor de 18 anys, i major de 65 anys, amb seient). La oferta serà vàlida pels 50 primers abonats que vinguin a les oficines del club a fer efectiva la promoció.
  • Preu especial per a abonats en la compra de la samarreta oficial de la UE Cornellà: 25€.
  • Fidelitat soci: vine al 90% dels partits a casa i et farem un 75% de descompte en la quota d’abonat de la temporada 19-20. La promoció serà vàlida a partir del partit contra el CE Sabadell de diumenge dia 28 d’octubre. El descompte de la quota no inclou el preu del seient (15€).

Avantatges i descomptesAixò és el que t'estàs perdent

Fes-te abonatSigues part de l'equip

Formar part de la família U.E. Cornellà és tan senzill com omplir el següent formulari. Tots els camps són obligatoris, i recorda marcar la casella “Vull escollir Seient” si pretens reservar una localitat per a tu.

Descarrega la nostra autorització de domiciliació

NormativaConeix els teus drets

Els socis ordinaris tindran dret segons els estatuts vigents a:

Participar y disfrutar de las actividades deportivas, recreativas y culturales organizadas por la entidad

Acceder a los descuentos y promociones que la entidad consiga con terceros, siendo para ello imprescindible acreditar dicha condición mediante el carné de la temporada vigente

Poder participar en los desplazamientos que organice el Club, acogiéndose a los beneficios que reporte en su caso la condición de abonado.