Abona’t!

Inicio » Abona’t!

CONTRA VIENTO Y MAREA

La Unió Esportiva Cornellà fa oficial la campanya d’abonaments CONTRA VIENTO Y MAREA per a la temporada 2023-2024, la tercera consecutiva a Primera Federació.

Després de l’acord aconseguit, l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava serà l’estadi que acollirà els partits com a local de la UEC (a excepció de les jornades 2 i 4, que es disputaran a la Ciutat Esportiva Dani Jarque). Una decisió difícil per a tots (equip, aficionats…) que tractarem de superar i combatre a base d’esforç, passió i sacrifici. La UE Cornellà ha superat centenars d’obstacles en els últims anys però sempre ha aguantat en peus, fort i disposat a mirar cap al futur. Per això necessitem tot el vostre suport, ara més que mai, contra vent i marea.

Amb la campanya CONTRA VIENTO Y MAREAla UE Cornellà vol oferir l’oportunitat a tots els seus abonats i aficionats de poder gaudir de l’equip a Primera Federació amb un 60% de descompte en la tarifa del seu abonament respecte la campanya anterior.

  • PROMOCIÓ EXCLUSIVA PER ALS NOSTRES ABONATS: Els abonats de la UE Cornellà podran renovar el seu abonament 23-24 a un 60% de descompte respecte la temporada passada i tindran un 2×1, dos carnets al preu d’un. (Informació de preus en la imatge de la campanya. Oferta no aplicable els abonaments infantils i VIP).
  • Si l’abonat assiteix a més de 10 partits aquesta temporada 23-24, tindrà l’ABONAMENT GRATIS la campanya 24-25.

*La setmana del 4 de setembre es realitzarà el gir bancari dels abonaments.

*Per a més informació: [email protected] o 93 474 10 63.

*Horari d’oficina: de dilluns a divendres, de 17 a 19:45h.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs