Boarding academy

Inicio » Boarding academy

El Boarding Soccer Academy de referència a Barcelona de la Unió Esportiva Cornellà, és una oportunitat única per a joves entre 10 i 23 anys de créixer i formar-se com a jugador de futbol professional. L’Acadèmia disposa de formacions des d’1 setmana a 10 mesos, i reconeguts jugadors professionals de futbol de talla mundial com ho són Jordi Alba, Keita Balde, Ilie Sánchez o Ignasi Miquel saben el que és formar-se a la UE Cornellà i triomfar a nivell internacional.

El club de la UE Cornellà compta amb més de 60 equips per a totes les edats. Els equips juguen en diferents categories o nivells. Això ajuda els futbolistes internacionals a adaptar-se pas a pas per jugar a futbol a Espanya. Amb l’esforç i la paciència, tens a la UE Cornellà de Barcelona una autopista per convertir-te en futbolista professional.

La UE Cornellà compta des de fa més de 12 anys amb un referent en la formació d‟esportistes internacionals i proporciona a tots els jugadors internacionals que es volen formar a Barcelona una entitat d‟elit com és WOSPAC. Una de les pedreres TOP d’Espanya no podria formar jugadors internacionals sense l’ajuda de professionals que tenen cura al màxim dels seus esportistes internacionals, i els proporcionen totes les cures i els serveis necessaris per viure, estudiar i practicar el seu esport preferit a Barcelona.

La Soccer Academy de la UE Cornellà compta amb una residència exclusiva per a esportistes. Amb abast internacional, complets serveis i professionals totalment qualificats, WOSPAC és líder en el seu sector per garantir els pilars fonamentals de els que un jove ha de disposar: formació esportiva, educació i salut. WOSPAC proporciona al Boarding Football Academy Barcelona 24 hores de supervisió i cures. Ja són més de 12 anys formant joves jugadors de futbol de tot el món a Barcelona, i encara que no és fàcil per a una família enviar el seu fill tan lluny de casa, ja són més de 500 famílies que han dipositat a WOSPAC la formació i cura dels seus fills. Al Residence Soccer Academy de la UE Cornellà s’ajuda a créixer els esportistes com a persona, i se’ls guia perquè tinguin una bona integració en un altre país, cultura i idioma.

El Boarding Soccer School de WOSPAC pot proporcionar allotjament, educació internacional, educació en idiomes, entrenaments en grup o personals de perfeccionament, entrenaments al Club de la UE Cornellà, transports, assegurances, tutor legal, gestió de VISAT i NIE, vídeo anàlisi, psicòleg esportiu, nutrició esportiva, rutines esportives, i tot el necessari per fer una formació integral a Barcelona.

Els programes oferts per WOSPAC consten d’entrenament de < strong>tecnificació i gimnàs als matins, formació educativa durant el dia, i entrenaments a les tardes amb els equips de la UE Cornellà o de perfeccionament físic, tècnic i tàctic amb WOSPAC. El Club de la UE Cornellà juntament amb l’Acadèmia de futbol de WOSPAC ofereixen a jugadors de tot el món l’oportunitat de viure i formar-se a Barcelona, en un entorn sa, esportiu i amb les eines necessàries per convertir-te en jugador professional de futbol.

WOSPAC és el teu Soccer Academy de referència a Espanya. Contacta amb nosaltres i aconsegueix una de les 20 places disponibles. Contacta amb nosaltres per saber quan són les proves per poder entrar al nostre programa. Les places són limitades.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs