Estadi

Inicio » Estadi

Estadio Nou Municipal de Cornellà

El nostre estadi

L’actual estadi on la UE Cornellà afronta els seus partits com a local és al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. Inaugurat el setembre de 2012, l’estadi està perfectament equipat i adequat a les necessitats del futbol professional.

Amb una capacitat per a 1.500 persones, les instal·lacions compten amb un camp de futbol onze principal i dos annexos de futbol set. A més, hi ha una àrea específica per a l’entrenament de porters. Tots els camps són de gespa artificial de nova generació.

Quant als serveis, el camp inclou un servei de restauració i aparcament en les zones limítrofes a l’estadi.

El nou recinte, ubicat al costat del EstadiCornellà-el Prat del RCD Espanyol, és un dels més moderns del futbol català i es troba en una zona revitalitzada amb centres comercials, serveis de restauració i altres instal·lacions esportives. Curiosament, la UE Cornellà ja va jugar en un camp situat proper a aquesta zona -les Aigües- fa dècades, abans de traslladar-se a la mítica Via Fèrria.

L’antic estadi municipal, de grat record per a tots els aficionats de la UE Cornellà, segueix present a les parets i en els finestrals del Nou Municipal, amb imatges i fotografies que el mantenen present.

Galería de imágenes

Passeja’t per les instal·lacions

Vía Férrea

L’estadi original

El Municipal de la Via Fèrria és l’estadi mític de l’entitat. Malgrat haver estat reemplaçat pel Nou Municipal, els socis i aficionats segueixen tenint molt present l’antic camp.

A les parets del Nou Municipal, inaugurat al setembre de 2012, apareixen imatges de partits jugats a la Via Fèrria.

El vetust estadi, ubicat al carrer Salvador Allende de Cornellà de Llobregat, ha estat testimoni del gran creixement del club, incloent els ascensos a Tercera i el primer ‘play-off’ de promoció a Segona B disputat per l’entitat, així com el pas de grans jugadors.

Malgrat aquests inesborrables records, al Municipal de la Via Fèrria, amb capacitat per a 1.500 espectadors, havia quedat antic i des de setembre de 2012, ha cedit pas al Nou Municipal, plenament adaptat i equipat per al futbol professional.

Com arribar

Totes les opcions

Metro

L5, parada Cornellà Centre

Tramvia

T1 y T2, parada Cornellà Centre

Autobús

94, 95, 68, 67, 57, L52, L82 i N13

FGC

R-6, parada Riera-Cornellà

Renfe

Línia C4, parada Cornellà

Cotxe

Sortida 609 de la A-2 (Polígon de Cornellà)

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs