c/ Sorral del Riu, s/n Cornellà de Llobregat    934 741 063

  • Català
  • Spanish

L’actual estadi on la UE Cornellà afronta els seus partits com a local és al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. Inaugurat el setembre de 2012, l’estadi està perfectament equipat i adequat a les necessitats del futbol professional.

Amb una capacitat per a 1.500 persones, les instal·lacions compten amb un camp de futbol onze principal i dos annexos de futbol set. A més, hi ha una àrea específica per a l’entrenament de porters. Tots els camps són de gespa artificial de nova generació.

Quant als serveis, el camp inclou un servei de restauració i aparcament en les zones limítrofes a l’estadi.

El nou recinte, ubicat al costat del EstadiCornellà-el Prat del RCD Espanyol, és un dels més moderns del futbol català i es troba en una zona revitalitzada amb centres comercials, serveis de restauració i altres instal·lacions esportives. Curiosament, la UE Cornellà ja va jugar en un camp situat proper a aquesta zona -les Aigües- fa dècades, abans de traslladar-se a la mítica Via Fèrria.

L’antic estadi municipal, de grat record per a tots els aficionats de la UE Cornellà, segueix present a les parets i en els finestrals del Nou Municipal, amb imatges i fotografies que el mantenen present.

Via ferreaL' estadi original

El Municipal de la Via Fèrria és l’estadi mític de l’entitat. Malgrat haver estat reemplaçat pel Nou Municipal, els socis i aficionats segueixen tenint molt present l’antic camp.

A les parets del Nou Municipal, inaugurat al setembre de 2012, apareixen imatges de partits jugats a la Via Fèrria.

El vetust estadi, ubicat al carrer Salvador Allende de Cornellà de Llobregat, ha estat testimoni del gran creixement del club, incloent els ascensos a Tercera i el primer ‘play-off’ de promoció a Segona B disputat per l’entitat, així com el pas de grans jugadors.

Malgrat aquests inesborrables records, al Municipal de la Via Fèrria, amb capacitat per a 1.500 espectadors, havia quedat antic i des de setembre de 2012, ha cedit pas al Nou Municipal, plenament adaptat i equipat per al futbol professional.

Cómo arribarTotes les opcions

Metro

L5, parada Cornellà Centre

Tranvía

T1 Y T2, parada Cornellà Centre

Autobús

95, 68, 67, 57, 27, L52, L82 y N13

FCG

R-6, parada Riera-Cornellà

Renfe

Línea C4, parada Cornellà

Coche

Salida 609 de la A-2 (Polígono de Cornellà).

Política de PreusPreus d 'Accés al Nou Municipal en els dies de partit.

General
15€ / entrada
Mayores
10€ / entrada
  • Mayores de 64 años
  • Presentar DNI
Juvenil
5€ / entrada
  • De 12 a 18 años
  • Presentar DNI
Niños
0€ / entrada
  • Hasta 12 años

Abonats

Accediran mostrant el seu carnet vigent de la Temporada 2018/2019 al personal acreditat a la porta d’accés al recinte.

Jugadors de fútbol base

Accediran mostrant el seu carnet de jugador corresponent a la Temporada 2018/2019, podent fer-se acompanyar d’un responsable o tutor.