VICTÒRIA MAGISTRAL QUE ENS PERMET ACCEDIR A LA SEGÜENT RONDA (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA MAGISTRAL QUE ENS PERMET ACCEDIR A LA SEGÜENT RONDA (1-2)

Excel·lent debut en el play-off express davant l’Ibiza.

La UE Cornellà va competir a un gran nivell i va aconseguir un triomf que li situa a dos partits de Segona Divisió.

Uns instants de tanteig van marcar els primers compassos del partit al Ciudad de Málaga. A partir d’aquí, no obstant això, la UE Cornellà es va fer amb les regnes del duel i va començar a generar perill sobre la porteria defensada per un Parreño que va tenir feina en els primers 45′.

Als 13 minuts, arran d’una falta lateral, Juan Camilo Becerra va caçar una centrada de Cristian Pérez per estrenar el marcador. Sense pràcticament temps per a la reacció balear, nou cop dels homes de Guillermo Fernández Romo amb l’obús bestial de Pablo Fernández. Amb el 0 a 2 en el marcador als 20 minuts, els verds es van fer clars dominadors del primer temps i fins i tot van tenir opcions per ampliar l’avantatge.

En la represa, els de Pablo Alfaro van sortir a buscar l’àrea del Cornellà i van aconseguir reduir diferències als 63 minuts, arran de rematar una falta lateral des del segon pal. Però els nostres no li van perdre la cara al partit en cap moment i van saber gestionar el marcador a la perfecció. Cristian Pérez, prop del tram final, va estar providencial ficant la cama just abans que el davanter rival rematés davant Ramón.

Fins a la conclusió del partit, nervis i intensitat en un Ciudad de Málaga que va veure vèncer la Unió Esportiva Cornellà en la seva estrena en el play-off express a Segona Divisió.

Els homes de Guillermo Fdez. Romo jugaran el següent partit, corresponent a la segona ronda de la fase d’ascens, el proper dijous dia 23/7.

Estadi: Ciudad de Málaga

Resultat: UD Ibiza 1-2  UE Cornellà

Gols: 0-1 (Becerra, 13′) / 0-2 (Pablo, 16′) / 1-2 (p.p, 63′)

Àrbitre: Fernando Román Román. Va amonestar els locals Núñez i Kike López i els visitants Becerra i Pablo Fernández.

UD IBIZA: Parreño, Rubén, Gonzalo (Fran Grima, 45′), Rodado, Rai (Cirio, 25′), Borja, Núñez, Javi Lara, Quintanilla, Javi Pérez (Diego, 45′) i Kike López.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Eloy (De Baunbag, 85′), Fer Pina (Rulo, 74′), Guzmán, Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo (Álvaro Vega, 65′) i Becerra (Montoro, 85′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Els hem sorprès. Hem guanyat tots els primers duels i això sumat a l’efectivitat ha fet que ens avancéssim 0-2. Hem aconseguit recompondre’ns després del gol amb els canvis i això ha estat clau. El treball i l’actitud de l’equip han estat enormes. Som conscients de la dificultat d’aquests partits i per això la preparació és màxima. Seguim, queda molt.”