VICTÒRIA INCONTESTABLE A LINAREJOS (0-3)

Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA INCONTESTABLE A LINAREJOS (0-3)

Superioritat i primera victòria lluny del Nou Municipal.

La UE Cornellà ha realitzat un gran partit i s’ha fet amb els tres punts després de superar de manera clara al Linares Deportivo, gràcies als gols de Moha, per partida doble, i Chiki.

Inici immillorable de l’equip, amb actitud i superioritat que li han permès avançar-se en el marcador. Moha Traoré, als 5 minuts, ha marcat el seu primer gol amb la samarreta de la UEC gràcies a un tret ras des de la frontal de l’àrea. Els minuts posteriors han mantingut el mateix guió de superioritat per als verds, que han aconseguit fer el segon mitjançant Chiki després d’una gran definició davant Nauzet.

Fins al descans, els nostres han buscat augmentar l’avantatge en el marcador però s’han trobat amb una gran actuació del veterà porter local.

En el segon temps, els locals han buscat la reacció amb diversos canvis però han estat els homes de Raúl Casañ els que s’han tornat a imposar. Amb el pas dels minuts i el partit sota control, Moha ha aprofitat un error defensiu per superar novament Nauzet i establir el definitiu 0 a 3 en el marcador de Linarejos.

Una victòria que reflecteix la gran feina de l’equip i que fa bo el punt aconseguit la setmana passada davant el CD Castellón.

La setmana vinent, setena jornada de competició al Nou Municipal davant el Real Madrid Castilla (divendres 8/10, 19h). ENTRADES: CLICK AQUÍ

Estadi: Linarejos

Resultat: Linares Deportivo 0-3 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Moha, 5’) / 0-2 (Chiki, 26′) / 0-3 (Moha, 81′)

Àrbitre: Guillermo Conejero Sánchez. Ha amonestat el local Sanchidrián, i els visitants Mancuso, Moha i Rulo.

LINARES DEPORTIVO: Nauzet, Migue (Luis Castillo, 45′), Josema (Andriu, 25′), Fran Lara, Hugo Díaz, Rodri, Barbosa, Lolo Guerrero, Copete (Sanchidrián, 45′), Fede (Víctor, 68′) i Carracedo (Etxaniz, 63′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Andrada (Borja, 86′), Rulo (Pepe Bernal, 86′), Mancuso (Andreu, 76′), Dorca (Gonpi, 86′), Chiki (Eloy, 67′), Víctor, Zalaya, Moha, Pipo i Carlos.

RAÚL CASAÑ“Teníem clar que anava a ser un partit de molta exigència i així ha estat. L’equip ha sortit molt concentrat i ha tingut el premi del gol ràpid. En aquesta categoria els petits detalls compten i estar ficat els 90 minuts és vital. És una gran victòria de tots. Ara toca preparar el partit que tenim divendres que ve, en el qual necessitem el suport de tota l’afició.”