Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA HISTÒRICA AL RICO PÉREZ (1-2)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà es converteix en nou equip de Primera RFEF.

PARTIDÀS dels verds en terres alacantines, lluitant contra vent i marea, i triomf en l’últim enfrontament de la present temporada.

El començament del partit va deixar un contratemps en forma d’expulsió per als nostres. Álex Serrano, als 2 minuts, va ser expulsat pel col·legiat arran d’una entrada sobre un futbolista rival. Malgrat aquest gir de guió inesperat, els verds van estar a un nivell excel·lent durant tot el primer temps, acostant-se amb perill a l’àrea defensada per Falcón i neutralitzant els atacs del conjunt alacantí.

Arribant al límit del temps reglamentari, en una de les accions de pissarra des de la cantonada, Borja García va rematar de cap la pilota al fons de la xarxa. Mínima gran avantatge per marxar-se al descans per davant en el marcador.

En la segona meitat, van sortir intensos i molt ficats per frenar els atacs locals, especialment en els primers compassos. Poc després, i amb incorporació de gent fresca des de la banqueta, la UEC va situar el 0-2 al marcador gràcies al tret ajustat d’Albert Dorca. Però poc va durar la “tranquil·litat”. Tot seguit, Buenacasa va ficar als seus en el partit encertant un tir des dels onze metres.

Lluita, sacrifici i molta feina en equip dels nostres per mantenir el resultat fins al final i aconseguir l’objectiu d’ascens a la nova categoria.

Sí, la UE Cornellà és nou equip de PRIMERA RFEF.

Els nostres, en descansar en l’última jornada, posen punt i final a la complicada i atípica temporada 2020/21.

FITXA TÈCNICA

Estadi: José Rico Pérez

Resultado: Hércules 1-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Borja García, 45′) / 0-2 (Dorca, 62′) / 1-2 (Buenacasa, 66′ p.)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Va amonestar els locals Javi Pérez i Armando i els visitants Chiki i Agus Medina. A més, va expulsar el visitant Álex Serrano.

HÉRCULES CF: Falcón, Moisés (Alfaro, 86′), Moyita (Buenacasa, 64′), Manu Garrido, Pedro Sánchez, Pastorini (Diego Benito, 64′), Armando (Benja, 75′), Álex Martínez, Javi Pérez (Maffeo, 45′), Romain i Abde.

UE CORNELLÀ: Ramón, Rulo, Kevin Presa (Dorca, 60′), Eloy (Marcos, 79′), Chiki (Gerard, 60′), Álex Serrano, Àlex Pla (Carlos Gª Die, 79′), Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fernández (Estellés, 68′).