VICTÒRIA DE PRESTIGI (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA DE PRESTIGI (2-0)

La UE Cornellà supera a l’At. Baleres i segueix demostrant solidesa al Nou Municipal.

En una primer meitat en la qual la igualtat ha estat la tònica dominant, el Cornellà ha sabut esperar l’oportunitat adequada per posar-se per davant en el marcador.

En els primers compassos, el col·legiat ha anul·lat un gol al conjunt visitant per fora de joc en una falta lateral rematada per Nuha. Poc després, el Cornellà ha tingut la rèplica amb una bona acció col·lectiva en atac que ha finalitzat Eloy Gila estavellant la pilota en la fusta.

Els minuts han passat i la intensitat i la igualtat s’han apoderat del partit, no obstant això, Ramón ha estat providencial evitant el gol de l’At. Baleares després de la rematada del seu davanter Nuha.

Poc després, el Cornellà ha fregat el gol. David Goldar, de cap, ha enviat la pilota fora per molt poc després d’una falta lateral. Tres minuts més tard, i arran d’una nova jugada per banda, Jaume Pascual ha rematat al fons de la xarxa i s’ha estrenat com a golejador en lliga. Sense temps per molt més, tots dos equips s’han marxat camí de vestidors.

El segon temps ha començat amb una ocasió de perill. Contraatac d’Agus Medina i tret d’Eloy Gila que el col·legiat ha invalidat per fora de joc. Tot seguit, Manu Torres ha estat a punt de fer el segon amb una rematada que ha sortit prop de l’escaire.

Amb el marcador a favor i el compromís de tots, els homes de Xavi Calm han anul·lat pràcticament al conjunt balear. Ramón, en el 73′, ha hagut d’intervenir en una de les poques accions de perill visitant.

Els minuts finals s’han acostat i el Cornellà els ha gestionat a la perfecció. D’aquesta manera Eloy Gila, en el 87′, s’ha beneficiat d’un rebuig del porter després d’un tir de Borja per marcar el segon i definitiu 2 a 0.

Victòria de compromís i de vital importància per a un Cornellà que està decidit a seguir en línia ascendent.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al CF Ontinyent (diumenge, 17:00h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 At. Balears

Gols: 1-0 (Jaume Pascual, 40′) / 2-0 (Eloy Gila, 87′)

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera. Ha amonestat als locals Pere, Eloy Gila i Pep Caballé i als visitants Biel Guasp i Yelko. A més, ha expulsat al visitant Marcos per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy (Roman, 88′), Pep Caballé (Héctor Camps, 90′), Jaume Pascual (Juan, 76′), Agus Medina i Ignasi.

AT. BALEARES: Carl, Kike, Biel Guasp, Vallori, Álvaro, Pedro (Yelko, 60′), Canario, Marcos, Nuha (Samuel, 78′), Fullana i Hugo (Adrián H, 67′).

XAVI CALM: “Partit molt disputat per part dels dos equips. Crec que hem aconseguit els 3 punts merescudament. Molt content per deixar la porteria a zero. Hem estat molt seriosos en defensa i encertats en atac. A Segona B és molt important això. Estic satisfet amb el treball de tots”