VICTÒRIA D’AUTORITAT A VALÈNCIA (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » VICTÒRIA D’AUTORITAT A VALÈNCIA (0-1)

Els verds es fan amb un excel·lent triomf a terres valencianes.

La UE Cornellà va mostrar una versió molt sòlida i es va fer amb els 3 punts gràcies al gol d’Agus Medina al començament del segon temps.

Després d’un tram inicial de partit amb intensitat i poques accions de perill, Agus Medina va provar fortuna amb un fort tret des de fora de l’àrea que va atrapar Picón. En els minuts posteriors, novament el Cornellà va generar perill amb una acció per banda de Víctor que Chiki va rematar sense èxit.

Però el filial granota, després de minuts sense arribades en tots dos costats, va estar prop d’avançar-se en el marcador, no obstant això, Ramón ho va evitar sobre la línia. Amb el resultat inicial, va finalitzar el primer temps.

En la represa, inici immillorable amb la diana d’Agus Medina. El “20” del Cornellà va colpejar des de la frontal per fer el 0-1 i posar als verds per davant.

A partir d’aquí, l’actitud de l’equip es va mantenir i fins i tot el segon va estar molt a prop; Chiki i Gerard Martín van fregar el gol. Per part seva, el conjunt d’Alessio Lisci es va estirar a la recerca de l’empat, un gol que no va arribar gràcies a la gran feina defensiva dels nostres.

Fins al final, tensió i intensitat entre tots dos equips. Els 3 punts, valuosíssims.

El proper diumenge 9 de maig, sisena jornada de la segona fase al Nou Municipal davant el CF La Nucia (12h). Últim partit de la temporada a casa.

Estadi: Ciutat Esportiva Levante UD

Resultat: At. Levante 0-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Agus Medina, 47′)

Àrbitre: Salvador Abril Portillo. Va amonestar els locals Joseda i Iñiguez, i els visitants Àlex Serrano, Borja García i Ramón Juan.

AT. LEVANTE: Picón, Toni Herrero, Diana (Villalón, 45′), Joan Monterde (Sevikyan, 77′), Giorgi, Blesa, Ferni, Iñiguez, Carvajal (Soberón, 57′), Alcaina (Pana, 28′) i Joseda (Peña, 45′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Rulo, Kevin Presa, Chiki (David Sánchez, 79′), Álex Serrano (Eloy, 66′), Guzmán (Estellés, 90′), Pablo Fernández (Gerard, 79′), Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fernández (Àlex Pla, 66′).