VAM CAURE AMB ORGULL EN LA FINAL DEL PLAY-OFF EXPRESS (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » VAM CAURE AMB ORGULL EN LA FINAL DEL PLAY-OFF EXPRESS (1-0)

La derrota davant el CD Castellón va posar fi a una excel·lent fase d’ascens.

La UE Cornellà va posar punt i final a la temporada 2019/20 caient amb honor i orgull en l’última ronda del play-off express davant un Castellón que va generar més perill i va aconseguir l’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol.

Forta sortida del CD Castellón al terreny de joc. Els d’Óscar Cano van tenir una doble clara oportunitat en els primers 5 minuts però Ramón, amb una gran estirada, i el travesser, van evitar el primer gol del partit. Després d’un inici frenètic dels blanc-i-negres, el Cornellà va aconseguir equilibrar l’enfrontament i va frenar l’onada de perill castellonenc, no obstant això, Juanto Ortuño va avançar el conjunt local amb un cop de cap als 26 minuts que Ramón va tocar però va ser insuficient per evitar el gol.

Els de Guillermo Fernández Romo, a partir d’aquí, també van tenir les seves aproximacions amb dues rematades de cap de Pablo i Becerra i un tret de Nana que no va veure porteria.

En el segon acte, els verds van sortir amb major confiança i van buscar amb més intenció la porteria defensada per un Álvaro Campos que va haver d’intervenir als 51 minuts després del fort tret d’Agus Medina. Poc després va ser Ramón, amb una altra magnífica actuació, qui va evitar el segon del Castellón.

Els minuts passaven i el Cornellà ficava més pressió sobre l’àrea rival. Pilotes a l’àrea, centrades laterals, segones jugades… Les aproximacions es produïen sense èxit. Finalment, i després d’un esforç majúscul sense recompensa, el xiulet final va proclamar el CD Castellón nou equip de Segona Divisió.

Amb això, la Unió Esportiva Cornellà va posar punt i final a una nova temporada plena de treball i emoció, en la qual un gol en contra en la final del play-off express li va deixar sense el tan desitjat premi d’obrir-se pas en el futbol professional.

TORNAREM MÉS FORTS.

Estadi: La Rosaleda

Resultat: CD Castellón 1-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Juanto Ortuño, 26′)

Àrbitre: Rafael Sánchez López. Va amonestar els locals Lapeña, Satrústegui, Juanto Ortuño i Rafa Gálvez i els visitants Eloy Gila i Esteve.

CD CASTELLÓN: Campos, Lapeña, Satrústegui, Carles Salvador, Rubén Díez, César Díaz (Alcaina, 68′), Rafa Gálvez, Iñigo (Víctor, 45′), Juanto Ortuño (Marc Castells, 76′), Jorge Fernández (Serra, 85′) i Muguruza.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Rulo (Fer Pina, 62′), Eloy, Guzmán (Baro, 85′), Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo (Leo, 45′) i Becerra (Esteve, 76′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Primer de tot vull felicitar el Castellón per l’ascens. Ara mateix estem fotuts i enfonsats, però ens aixecarem més forts i tornarem a intentar-ho. Estic orgullós de tota la plantilla. També m’agradaria agrair l’afició pel suport que ens ha mostrat amb la campanya #IlusiónVerde. Aquest equip l’ha donat tot i tornarà més fort, estic convençut.”