UNA VICTÒRIA QUE ENS PERMET TORNAR A LA ZONA DE PLAYOFF (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA VICTÒRIA QUE ENS PERMET TORNAR A LA ZONA DE PLAYOFF (2-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà no es relaxa i supera a la SD Ejea.
Els gols d’Eloy Gila i Manucho han permès sumar una victòria que torna a col·locar als verds en les posicions de promoció d’ascens.

Manucho ha tingut la primera clara ocasió del partit. En el minut 2, després d’un centre per banda, el davanter a rematat de cap però la pilota s’ha estavellat en el travesser. Poc després, el visitant Julio ha tingut la rèplica amb un potent tret que Ramón ha atrapat.

I en el minut 19, després d’un centre de Leo, Xiker ha assistit a Eloy Gila perquè fes l’1 a 0. Però superada la mitja hora, el col·legiat ha assenyalat penal a l’àrea del Cornellà i Diego Suárez ha empatat el partit.

Prop del descans, de nou Eloy Gila ha pogut fer el segon després de rematar fora un centre per banda.

L’inici del segon temps ha estat polèmic. L’àrbitre no ha assenyalat res en una falta sobre Gaspar a l’interior de l’àrea de l’Ejea, no obstant això, lluny de rendir-se, els de Xavi Calm han continuat insistint i Manucho, en el 57′, ha rematat a plaer des del segon pal i ha tornat a posar per davant al Cornellà.

A partir d’aquí, els verds han continuat buscant la porteria defensada per Loscos i Borja, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner, ha fregat el gol. L’Ejea, per part seva, ha intentat sorprendre amb accions a pilota aturada.

En els minuts finals, Agus Medina ha estat prop de marcar el tercer en un llançament de falta que s’ha estavellat en la barrera i ha tret el porter amb el peu. I en el temps d’afegit, el col·legiat basc ha anul·lat un gol a Goldar per una possible mà.

Amb aquesta victòria, la vuitena en el Nou Municipal, el Cornellà acaba la jornada en tercera posició amb 47 punts, per darrere d’At. Baleares i Villarreal B.

La setmana vinent, el Primer Equip es desplaçarà al camp del CE Sabadell (diumenge, 17:00h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 2-1 SD Ejea

Gols: 1-0 (Eloy Gila, 19′) / 1-1 (Diego Suárez, 33′ p.) / 2-1 (Manucho, 57′)

Àrbitre: Daniel Palencia Caballero. Ha amonestat als locals Xiker, Manucho, Gaspar, Roman i Goldar i als visitants Roy i Mingotes.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Héctor Camps, Xiker (Fall, 45′), Borja, Goldar, Eloy (Ricard, 89′), Leo Ramírez, Manucho, Agus i Gaspar (Pep, 79′).

SD EJEA: Loscos, Valero (Valero, 72′), Mingotes, Andriu, Lucho, Moustapha, Ramón, Julio, Diego Suárez, Magúncia (Kevin, 60′) i Roy (Lafita, 83′).

XAVI CALM: “Crec que les claus per guanyar avui han estat cometre pocs errors i fer un pas cap endavant en la segona part. Hem estat seriosos en un partit que era molt complicat. Fa 2 anys que no ens xiulen un penal a favor en un camp en el qual es juga a les àrees. Si el penal de l’Ejea és clar, el de Gaspar és claríssim. Si es pot valorar l’actuació dels jugadors i la meva, també es pot valorar la de l’àrbitre i crec que no ha estat encertat. Manucho ens està ajudant moltíssim. És un jugador de molt nivell. Porta setmanes treballant molt bé, com la resta dels davanters de l’equip.”