UNA GRAN TARDA A CORNELLÀ (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA GRAN TARDA A CORNELLÀ (2-1)

La UE Cornellà supera el Llagostera i continua creixent.

Victòria important i merescuda per a un Cornellà que ha realitzat un partit seriós i s’ha fet amb els 3 punts faltant 5 minuts per al final amb el gol de Leo des del punt de penal.

Inici immillorable per als nostres que s’han posat per davant gràcies a un gol en pròpia porta en el primer minut de joc. Després d’una bona acció per banda, un defensor del Llagostera ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Però poc ha durat l’alegria dels verds ja que uns minuts més tard Nahuel ha establert l’empat.

A partir d’aquí, els de Guillermo Fernández Romo han protagonitzat ocasions per tornar a posar-se per davant. Pablo, en el 16′, ha enganxat una pilota que ha sortit prop de l’escaire de la porteria de Marcos i Mario Robles, posteriorment, ha rematat de cap alt un centre per banda. El Llagostera, per part seva, ha buscat sorprendre amb una pilota de Sascha al pal que ha acabat atrapant Ramón.

Ja prop del descans, el Cornellà ha tingut una bona ocasió en atac però entre Esteve, Pablo i Lobato no l’han aconseguit culminar.

A la represa, després d’uns primers intensos minuts, els verds han sortit amb força i han insistit sobre l’àrea dels homes d’Oriol Alsina fins que en el 85′, arran d’una falta a l’interior de l’àrea, Leo Ramírez no ha fallat des dels onze metres i ha marcat el segon i definitiu 2 a 1.

Nova victòria per als nostres, la segona consecutiva i la quarta de la temporada abans d’estrenar la setmana vinent el nou estadi del FC Barcelona B (diumenge, 18h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-1 UE Llagostera-Costa Brava

Gols: 1-0 (pp, 1′) / 1-1 (Nauel, 8′) / 2-1 (Leo, 85′ p.)

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera. Ha amonestat als locals Mario Robles i Javi Jiménez i als visitants Lucas i Sascha.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Javi Jiménez, Eloy, Esteve (Becerra, 76′), Leo, Cristian Pérez, Mario Robles, Isaac Nana, Pablo Fernández i Lobato (Fer Pina, 65′).

UE LLAGOSTERA: Marcos, Aimar (Pol Gómez, 56′), Lucas, Gil Muntadas, Sascha, Sergio Cortés (Kuku, 79′), Maynau (Pasquina, 89′), David García, Magallán, Noel i Nahuel.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“Amb el treball, les victòries arriben. El guió ha sortit molt bé des del primer minut després de la gran posada en escena de l’equip. L’afició ha tornat a ser important per a nosaltres.”