UNA BONA OCASIÓ PER RETROBAR-NOS AMB LA VICTÒRIA

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA BONA OCASIÓ PER RETROBAR-NOS AMB LA VICTÒRIA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

La UE Cornellà tancarà la vuitena jornada de lliga rebent al CD Alcoyano.
El conjunt de Xavi Calm torna al Nou Municipal després d’empatar davant el Castelló. Malgrat sumar quatre jornades sense vèncer, les bones sensacions generades en els últims duels conviden a confiar en un Cornellà que es troba situat en la setena posició de la taula amb 10 punts.

Per la seva banda, el CD Alcoyano està tenint un irregular inici de competició. Amb una única victòria en set partits, l’aconseguida davant el FC Barcelona B en la primera jornada, quatre empats i dues derrotes, els de Vicente Mir es troben situats en la quinzena posició amb 7 punts, en zona de permanència però empatats amb el descens directe.

UE Cornellà i CD Alcoyano s’han enfrontat quatre vegades en lliga en el Nou Municipal:

Temporada 14/15: UEC 0-1 Alcoyano

Temporada 15/16: UEC 1-0 Alcoyano

Temporada 16/17: UEC 1-0 Alcoyano

Temporada 17/18: UEC 0-1 Alcoyano

El míster, Xavi Calm, no podrà comptar amb Manucho (molèsties físiques).

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Alcoyano es podrà seguir a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà -diumenge- 14 d’octubre a les 19:30 hores en el Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Mateo Busquets Ferrer (Comitè Territorial Balear).

XAVI CALM: ”Tenim ganes de jugar a casa i de brindar-li una victòria a l’afició, la mereixen. L’equip està treballant molt bé i té moltes ganes de tornar a guanyar. La concentració durant els 90 minuts serà vital per poder obtenir un bon resultat”