UN TRIOMF QUE SEMPRE RECORDAREM (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN TRIOMF QUE SEMPRE RECORDAREM (0-1)

La UE Cornellà supera el CD Marino i accedeix a la següent ronda de la Copa del Rey.

Els nostres sempre recordaran aquesta primera ronda de la Copa del Rey. Més enllà del bon resultat aconseguit, tot l’esdevingut previ al partit quedarà com a anècdota per a tota l’expedició de la UE Cornellà.

Dues hores i mitja després del previst, ha començat el partit. En l’esportiu, i després d’uns primers minuts sense res a destacar, els verds han tingut les primeres arribades a l’àrea rival mitjançant accions d’estratègia. Prop del descans, i després d’algunes aproximacions locals sense èxit, el Cornellà ha protagonitzat dues jugades de perill: primer Rulo ha provat fortuna amb un tret que ha marxat per sobre del travesser i després Max no ha encertat en una clara rematada de cap des del segon pal.

En el segon acte, Pablo l’ha tingut en els primers compassos però el porter local ha allunyat el perill. En els minuts posteriors, el conjunt tinerfeny s’ha aproximat a l’àrea defensada per un Juanma que s’ha mostrat molt sòlid en tot moment.

En el 65′, i quan el partit s’encarava cap al tram final, Àlex Pla ha desfet la igualtat amb un tret llunyà que ha entrat per l’escaire. A partir d’aquí, molta intenció dels locals però poca efectivitat. El Cornellà, per part seva, ha sabut aguantar i ha aconseguit mantenir el mínim avantatge per sortir victoriós en una duel que ha finalitzat a la 1:20h de la matinada (hora peninsular).

Finalment, triomf necessari que li serveix a l’equip per recuperar sensacions de victòria i accedir a la segona ronda de la Copa del Rey, cosa que no van poder aconseguir en les dues temporades anteriors.

El proper diumenge, els verds completaran aquesta intensa setmana rebent en la desena jornada de lliga al FC Barcelona B (18h). Últim partit de l’any.

Estadi: Estadi Olímpic Antonio Domínguez

Resultado: CD Marino 0-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Àlex Pla, 65′)

Àrbitre: Alejandro Quintero González. Ha amonestat el local Charni i el visitant Adrián Jiménez.

CD MARINO: David, Nicki, Álvaro, Anaba, Saavedra (Aday, 86′), Thioub (Ahmed, 77′), Charni, Nadjib (Santana, 77′), Crist (Manu Dimas, 70′), A. Samuel (Nami, 70′) i Moussa.

UE CORNELLÀ: Juanma, Estellés, Rulo, Adrián, Max (Agus Medina, 62′), Carlos, Pla (Pol Moreno, 86′), David, Pablo (Eloy, 75′), Ontiveros (Chiki, 86′) i Pitu (Thymos, 62′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Primer m’agradaria agrair al Marino els valors de solidaritat i companyonia que ha demostrat amb nosaltres després del que ens ha passat.  També vull agrair la companyia Vueling per solucionar el problema que hem tingut de la manera que ho ha fet.”

“Content pel triomf. L’any passat ens vam quedar en la primera ronda jugant a casa. Ens il·lusiona molt aquesta victòria i poder seguir endavant en la competició. Espero que aquest punt de canviar la dinàmica, ficar un gol i guanyar ens ajudi a l’estat d’ànim, que sempre és important.”