UN TRIOMF MÉS A CASA (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN TRIOMF MÉS A CASA (2-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Els verds es fan amb una gran victòria davant el Linares.

La UE Cornellà ha tornat al camí de la victòria, després de la derrota entre setmana contra l’Algeciras, i suma el tercer triomf consecutiu al fortí del Nou Municipal.

En una primera meitat d’equilibri i en la qual el Cornellà ha tingut més presència en atac, ha començat amb un avís en forma d’ocasió de les botes de Gonpi, rematant de manera acrobàtica una centrada per banda. A partir d’aquí, els verds s’han anat acostant més a l’àrea rival, fins que un minut abans d’arribar al descans, Gonpi ha superat al seu defensor per velocitat i ha situat l’1 a 0 en el marcador.

En el segon temps, els visitants han reaccionat i han tingut les seves opcions en l’àrea defensada per Lucas Anacker, no obstant això, han estat novament els verds els qui han marcat, aprofitant una bona combinació en zona d’atac que ha definit a plaer Moha Traoré.

Amb el pas dels minuts i el 2-0 en el marcador, els de Raúl Casañ s’han imposat i fins i tot han pogut ampliar l’avantatge. Ja en el temps afegit, els d’Alberto González han retallat distàncies en el marcador i han anat per l’empat però no hi ha hagut temps per a més.

Sens dubte, una victòria molt treballada de tot l’equip, que li situa amb 26 punts en la taula.

La setmana vinent, nou partit al Nou Municipal contra el filial del Real Betis (dissabte 5 de febrer a les 19h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-1 Linares Deportivo

Gols: 1-0 (Gonpi, 44′) / 2-0 (Moha, 64′) / 2-1 (Copete, 90′)

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán. Ha amonestat els visitants Migue Marín i Sanchidrián.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu, Mancuso (Valín, 80′), Chiki, Kike, Gerard, Gil (Dorca, 73′), Borja, Moha (Nana, 80′), Gonpi (Pipo, 65′) i Carlos.

LINARES DEPORTIVO: Razak, Josema, Fran Lara, Rodri (Javi, 82′), Echaniz, Barbosa, Lolo Guerrero (Migue Marín, 66′), Copete, Adan (Fran Carnicer, 66′), Admonio (Sanchidrián, 66′) i Carracedo (Meléndez, 82′).

RAÚL CASAÑ: “A casa és clar que no podem fallar, encara així cal millorar uns certs aspectes per no donar opcions als rivals i no sofrir com en el tram final d’avui. Continuarem treballant per millorar en tots els aspectes, especialment fora de casa.”