UN TRIOMF DE PLAYOFF (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN TRIOMF DE PLAYOFF (2-0)

La UE Cornellà supera el Teruel i es classifica per al playoff d’ascens.

Els gols d’Abde i Leo, a la segona meitat, han fet possible, i gràcies a l’empat de l’Espanyol B, la classificació per al playoff d’ascens a La Liga 123 per segon any consecutiu.

Després d’una primera meitat d’igualtat i poques ocasions, Abde ha tingut la més clara superada la mitja hora de la primera meitat. Prop del descans, el visitant Becerra ho ha intentat amb una rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria de Ramón.

En la segona meitat, i conscients que la victòria era imprescindible, els de Xavi Calm s’han posat per davant gràcies al jove Abde. Rematada des del segon pal que, malgrat l’esforç del porter, ha entrat al fons de la xarxa.

Uns minuts més tard, un penal clar sobre Goldar l’ha transformat Leo per establir el 2 a 0. A partir d’aquí, el Teruel ho ha intentat i fins i tot ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. El nerviosisme visitant s’ha notat i diversos jugadors, també el míster, han estat expulsats.

Finalment, i gràcies a l’empat de l’Espanyol B a València, el Cornellà s’ha classificat per al playoff d’ascens a Segona Divisó per segon any consecutiu.

La pròxima setmana, el Primer Equip disputarà l’anada de la primera ronda de playoff al Nou Municipal.

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 2-0 CD Teruel

Goles: 1-0 (Abde, 60′)  / 2-0 (Leo, 68′ p.)

Àrbitre: Iosu Galech Apezteguía. Ha amonestat als locals Fall, Pere, Goldar, Leo, Pep Caballé, Eloy Gila i als visitants Peláez, Valera, Durán, Becerra. A més, ha expulsat als visitants De la Mata i Daniel Aso (entrenador).

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Héctor Camps, Goldar (Ricard, 73′), Borja, Fall (Agus, 77′), Eloy, Pep Caballé, Esteve, Leo i Abde (Lobato, 87′).

TERUEL: Valera, De la Mata, Gabri (Peñaloza, 77′), Cabetas, Durán, Ronald (Gabi, 72′), Dieste, Leira (Iñaki, 65′), Becerra, Orti i Peláez.

XAVI CALM: “Estic molt content per la classificació. Ha estat complicat arribar fins aquí perquè hem tingut moments difícils durant la temporada que hem superat. Hem estat un equip sempre i avui ens hem portat la recompensa merescuda. Durant la primera part hem aconseguit estar centrats en el partit però en la segona, amb les novetats a València, ha estat impossible no estar una mica pendent. Lluitarem fins al final.”