UN PUNT QUE ES QUEDA CURT (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN PUNT QUE ES QUEDA CURT (0-0)

La UE Cornellà ha sumat un punt en un bon partit davant l’Espanyol B.
Després de fer un bon treball i generar ocasions, els homes de Xavi Calm han sumat un punt en l’últim duel de l’any a domicili per seguir amb la bona dinàmica.

El Cornellà ha tingut les millors ocasions en el tram inicial de partit. Eloy Gila, amb un doble tret, i Agus Medina amb una altra rematada, han estat a prop de marcar el primer gol.

Poc després, Borja ha rematat fora un servei de cantonada. Amb el pas dels minuts, la igualtat s’ha apoderat de de l’enfrontament però de nou el Cornellà ha estat a prop de marcar. Jaume Pascual, que ha estat el més llest de la classe, ha ficat la punteta entre el porter i el defensor per picar l’esfèric per sobre del porter. Per desgràcia, la pilota ha sortit per sobre de la porteria.

En la segona meitat, els verds han continuat oferint una bona imatge, amb bon joc i aproximacions a l’àrea rival. I en el minut 61, una assistència de Jaume a Eloy Gila ha estat a punt de significar el primer gol però Edu Frías ha allunyat la rematada.

En els minuts finals, i amb el partit sota control, el Cornellà ha buscat el gol de la victòria però no l’ha pogut aconseguir.

Amb aquest resultat, els de Xavi Calm mantenen la bona dinàmica de resultats amb 3 triomfs consecutius i 1 empat.

La setmana vinent, el Primer Equip tancarà l’any rebent al CD Ebro (dissabte, 18:00h).

Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

Resultat: RCD Espanyol B 0-0 UE Cornellà

Gols: –

Àrbitre: Raúl Martín González Francés. Ha amonestat als locals Doncel, Damià, Pau i Manchón.

ESPANYOL B: Edu Frías, Víctor, Nil, Iago, Lluis, Manchón, Doncel (Pau, 81′), Damià, Alberto (Bermejo, 63′), Ferrán (Campuzano, 71′) i Moha.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere (Carlos Esteve, 73′), Manu Torres, Roman, Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé, Jaume (Juan, 85′), Agus i Ignasi (Ricard, 90′).

XAVI CALM: “Estic molt content amb l’esforç i l’actitud de tot l’equip. Hem estat valents amb pilota davant un gran equip com l’Espanyol B i hem tingut ocasions. La setmana vinent hem de fer bo el punt en el Nou Municipal davant l’Ebro per tancar de la millor manera possible l’any”