UN PUNT QUE ENS HA DE FER MÉS FORTS (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN PUNT QUE ENS HA DE FER MÉS FORTS (1-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

El Cornellà no ha pogut deixar els 3 punts a casa davant un combatiu Sabadell.

El partit, com és habitual entre tots dos equips, ha començat amb molta intensitat. El Cornellà ha sortit seriós i ha tingut aproximacions de perill sobre l’àrea rival. Primer Monterde, amb un tret que ha tocat en un defensor i ha atrapat Roberto, i després Ignasi, amb un altre tir creuat que ha sortit molt a prop del pal.

El Sabadell, en el minut 11, ha tingut la primera arribada amb un tir d’Óscar que ha marxat per sobre del travesser. Però de nou el Cornellà, que s’ha mostrat més actiu ofensivament, ha creat més perill. Pep Caballé, amb una rematada de cap després d’un centre d’Agus Medina, ha fregat el gol. Poc després, ha estat el visitant Arturo el que, a la mitja volta, ha provat sort però s’ha trobat amb un segur Sergio.

Minuts abans del descans, una acció dins de l’àrea petita del quadre arlequinat ha estat a punt de signifcar l’1 a 0 però Roberto s’ha mostrat decisiu allunyant l’esfèric.

El segon temps ha començat d’una manera immillorable. Eloy Gila, a la sortida d’un córner, ha aconseguit obrir la llauna (1-0). A partir d’aquí, cap dels dos equips ha tingut oportunitats clares de gol i el duel s’ha igualat.

En el minut 66, Néstor ha pogut empatar després d’una llançament de falta que ha tocat en la tanca defensiva i ha marxat a servei de cantonada.

Però deu minuts més tard, Arturo ha aprofitat una pilota per alt per superar a Sergio i igualar l’enfrontament. (1-1).

L’empat del conjunt de Toni Seligrat ha servit per no baixar els braços i seguir lluitant. En el 79′, Leo ha servit una falta lateral, Ignasi ha rematat però la pilota no ha entrat per molt poc. Ha estat una clara ocasió.

Ja en el temps afegit, de nou el Cornellà ha tingut una oportunitat mitjançant Eloy Gila; tir des de l’interior de l’àrea que Roberto ha atrapat. Amb el xiulet final, Cornellà i Sabadell s’han repartit un punt després d’un disputat partit en el Nou Municipal.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al CF Peralada-Girona B.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-1 CE Sabadell

Gols: 1-0 (Eloy Gila, 49′) / 1-1 (Arturo, 76′)

Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio. Ha amonestat als locals Roman i Manu Torres i als visitants Aleix Coch, Pol Ballesteros i Josu.

UE CORNELLÀ: Sergio, Roman, Ignasi, Manu Torres (Goldar, 78′), Borja, Fall, Monterde (Leo, 35′), Pep Caballé, Carlos Esteve (Juan 81′), Agus Medina i Eloy Gila.

CE SABADELL: Roberto, Josu, Nico, Aleix Coch, Óscar, Néstor (Antonio, 84′), Capó, Ángel, Arturo, Gato (Edgar, 59′) i Adri (Pol Ballesteros, 51′).

XAVI CALM“Ha estat un partit disputat, com tots a Segona B. El Sabadell ha empatat sense xutar a porta i nosaltres hem tirat quatre vegades i hem marcat un gol. Més premi per a ells que per a nosaltres. La setmana vinent, davant el Peralada, anirem a per els 3 punts com en cada jornada”