UN PUNT PER CONTINUAR MIRANT CAP ENDAVANT (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN PUNT PER CONTINUAR MIRANT CAP ENDAVANT (0-0)

Els verds sumen un positiu resultat a domicili.

La UE Cornellà ha sumat un punt en el complicat i exigent estadi de La Nucia per mantenir-se en la zona més alta del subgrup.

Els homes de Guillermo Fdez. Romo han sortit amb ganes i intensitat davant el quadre vermell. En una de les primeres aproximacions en àrea rival, Pablo Fernández ha estat a punt d’avançar al Cornellà. Poc després, superats els 20 minuts, nova oportunitat amb un tret de Chiki que ha detingut Fornés.

Després d’uns minuts de pocs acostaments en totes dues àrees, els locals han estat prop del gol en un servei de cantonada que la defensa verda ha hagut de refusar.

En la represa, guió semblant amb alternatives i opcions en atac. Un Víctor Fernández molt actiu ha tingut una doble oportunitat als 60 minuts. Primer, amb un tret que ha marxat per sobre del travesser, i tot seguit amb una rematada que ha detingut el porter.

Una de les notes a destacar a les files visitants ha estat el debut –un més– d’un futbolista de la pedrera; el jove davanter Marcos Gorriti, del Juvenil B.

Fins al final, La Nucia i Cornellà han tingut opcions encara que sense èxit en els metres finals. Un punt positiu a domicili, que manté les bones sensacions de l’equip.

El proper diumenge 18 d’abril, tercera jornada de la segona fase al Nou Municipal davant l’Hèrcules CF (19:30h).

Estadi: Olímpic Camilo Cano

Resultado: CF La Nucia 0-0 UE Cornellà

Gols: –

Àrbitre: Miguel Domato Pedreira. Ha amonestat els locals Salto i Agüero.

CF LA NUCIA: Fornés, Prats, José, Fer (Agüero, 66′), Fofo, Mancuso, Miñano, Neftalí, Cabezas (Morgado, 66′), Mariano i Alejandro.

UE CORNELLÀ: Ramón, Rulo,  Kevin Presa, Eloy (Estellés, 90′), Chiki (Marcos, 76′), Guzmán, Pablo Fernández (Dorca, 55′), Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fdez (Álex Serrano, 76′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “El resultat és positiu, i més fora de casa. Ha pogut guanyar qualsevol, hi ha hagut diferents fases.”

“Tot és molt exigent, cal valorar l’esforç dels jugadors i seguir endavant.”