UN PUNT PER CONTINUAR AMB LA BONA DINÀMICA A DOMICILI (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN PUNT PER CONTINUAR AMB LA BONA DINÀMICA A DOMICILI (0-0)

La UE Cornellà suma un punt a Ejea de los Caballeros i segueix invicte lluny del Nou Municipal.

El duel ha començat amb una falta lateral a favor que la defensa local ha refusat sense problemes. A partir d’aquí, la SD Ejea ha tingut diverses ocasions per poder avançar-se en el marcador.

En el minut 11, i després d’una pèrdua en zona mitja, Valero ha fallat sol davant Sergio. Poc després, arran d’una internada a l’interior de l’àrea, Diego Suárez ha disparat i Sergio ha detingut en dos temps.

Amb el quadre aragonès superior, els de Xavi Calm han tingut una clara ocasió en un mà a mà de Juan Fernández amb Loscos que el porter local ha allunyat a còrner.

Però a partir d’aquí, i fins al temps de descans, l’Ejea ha tornat a tenir molt a prop el gol. Kevin Lacruz, que no ha pogut rematar amb tot a favor, i Diego Suárez, amb una pilota al pal, han estat a punt d’avançar als d’Ejea de los Caballeros.

En la segona meitat el partit s’ha obert per complet. L’Ejea no ha tingut tantes arribades amb perill a l’àrea del Cornellà i els verds amb prou feines han tingut presència en terreny contrari.

Goldar, en el 57′, ha tingut una clara. Falta lateral i cop de cap al pal que, finalment, ha estat invalidat per fora de joc.

El partit ha avançat i cap dels dos equips s’ha mostrat dominador. Però el Cornellà no ha deixat d’intentar-ho i en el minut 65, una bona combinació en atac ha finalitzat amb centre de Pere i rematada de Carlos Esteve fora per poc.

El tram final d’enfrontament ha estat d’anades i tornades però cap dels dos equips ha aconseguit materialitzar les aproximacions generades.

Amb aquest punt, la UE Cornellà manté la seva condició d’invicte com a visitant.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà al CE Sabadell (diumenge a les 12:00 h).

Estadi: Estadi Municipal de Luchán.

Resultat: SD Ejea 0-0 UE Cornellà

Gols: –

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández. Ha amonestat als locals Catala, Mustapha i Andriu i als visitants Goldar i Pere Martínez.

EJEA: Loscos, Mingotes, Maxi, Andriu, Catala, Mustapha, Kevin Lacruz (Lucho, 67′), Valero, Otin (Ramón, 58′), Lafita (De Mesa, 84′) i Diego Suárez.

UE CORNELLÀ: Sergio, Pere (Leo, 80′), Manu (Jaume Pascual, 45′), Goldar, Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé, Juan (Carlos Esteve, 62′), Agus i Ignasi.

XAVI CALM: “En la primera part hem intentat aguantar als moments menys bons i en la segona hem estat més temps en camp rival. Sempre és bo sumar fora de casa. L’Ejea és un equip molt lluitador. La setmana vinent a casa hem de revertir la situació”