UN GLORIÓS FINAL PER AGAFAR AVANTATGE (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UN GLORIÓS FINAL PER AGAFAR AVANTATGE (2-1)

La UE Cornellà supera a la Ponferradina en l’afegit i agafa avantatge per a la tornada.

Un final per al record ens permet agafar avantatge per al partit de tornada a El Toralín. Els gols de Pep Caballé i Agus Medina han permès aconseguir la victòria davant un Nou Municipal ple de gom a gom.

El Cornellà ha sortit amb bon ritme i ha protagonitzat diverses arribades a l’àrea rival. Primer Pere, amb una internada a l’interior de l’àrea, i després Goldar, amb un cop de cap que ha blocat Manu. Però la Ponferradina ha tingut la rèplica prop del quart d’hora de joc; servei de cantonada i rematada des del segon pal que Ramón, amb una bona estirada, ha evitat el gol.

Abde, al 21′, també ho ha intentat amb una rematada acrobàtica des de l’interior de l’àrea però l’esfèric l’ha tret la defensa visitant. A partir d’aquí, i després de la lesió d’un dels àrbitres assistents, les ocasions amb prou feines s’han produït i s’ha arribat al descans amb el resultat inicial.

En el segon acte, gerro d’aigua freda tot just començar. Sielva ha rematat una acció d’estratègia per establir el 0 a 1. Però poc més de 10 minuts ha durat l’alegria rival. Pep Caballé, després d’una gran conducció per banda, ha centrat, la pilota ha tocat en un jugador i ha entrat al fons de la xarxa (1-1).

Amb l’empat, el Nou Municipal ha vibrat i no ha deixat d’empènyer a l’equip en cap moment i, encara que la Ponfe ha estat prop de fer el segon després d’una acció individual de Jorge García, el premi ha caigut del costat local. Agus Medina, en una falta lateral en el temps afegit, ha col·locat el 2 a 1 en el marcador, deslligant la bogeria a Cornellà i permetent viatjar a Ponferrada amb avantatge.

La setmana vinent, el Primer Equip disputarà el partit de tornada de la primera ronda de playoff a l’Estadi El Toralín.

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 2-1 SD Ponferradina

Goles: 0-1 (Sielva, 47′)  / 1-1 (Pep Caballé, 60′) / 2-1 (Agus Medina, 90+’)

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat als locals Ricard i Agus Medina i al visitant Saul.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Héctor Camps, Goldar, Ricard, Agus, Eloy, Pep, Esteve (Manucho, 73′ – Jaume Pascual, 86′), Lobato (Gaspar, 54′) i Abde.

SD PONFERRADINA: Manu García, Son, Rios Reina, Jon García, Trigueros, Sielva, Dani Pichín (Jorge García, 76′), Pablo Larrea (Saul, 62′), Kaxe, Bravo (Yuri, 86′) i Isi.

XAVI CALM: “Marcar en l’últim minut sempre dóna un plus però si pensem en fred, els jugadors han fet un gran treball. Té molt mèrit. En la volta serà diferent, ens espera un partit difícil en un escenari totalment diferent a aquest però hem d’anar a guanyar. L’afició ha estat de 10, s’ha viscut un ambient impressionant.”