UE CORNELLÀ 3-0 UNIONISTAS (CRÒNICA J8)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 3-0 UNIONISTAS (CRÒNICA J8)

Contundent primer triomf al Palamós-Costa Brava.

La UE Cornellà va realitzar un partit de gran esforç i exigència i va aconseguir 3 punts molt importants gràcies al golàs de Canario en la primera meitat i al doblet de Clau Mendes en el temps afegit.

El partit va arrencar igualat; Cornellà i Unionistas van tenir alguna aproximació en el tram inicial però no va ser fins prop de la mitja hora de joc quan una falta en el lateral de l’àrea es va convertir en l’1 a 0, obra de Canario. Amb aquest resultat es va arribar al temps de descans.

En la represa, partit intens i molt disputat que no acabava de tenir un clar dominador, encara que la UEC va estar a prop de fer el segon amb una clara acció de Clau Mendes que va detenir el porter. Uns minuts després, i ja encarant la recta final del duel, Unionistas es va quedar amb un jugador menys per expulsió i els homes de Gonzalo Riutort, amb ganes de sentenciar, van marcar el segon i tercer gol en el temps afegit, tots dos obra d’un Clau Mendes que se situa com a màxim golejador de l’equip amb 4 dianes.

Amb aquest triomf, el tercer d’aquesta temporada, els verds sumen 12 punts en el caseller.

El proper diumenge 22 d’octubre, la UE Cornellà visitarà Las Gaunas per enfrontar-se a la SD Logroñés.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Palamós-Costa Brava

Competició: Jornada 8 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Canario, 27′) / 2-0 (Clau Mendes, 90+’) / 3-0 (Clau Mendes, 90+’)

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Va amonestar els locals Mamor, Sergio Ayala i Toni Arranz, i els visitants Héctor, Manuel, Javier, Ramiro, Jorge i Ekaitz. A més, va expulsar el visitant Erik.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana (José Mas, 45′), Toni Arranz, Mamor (Marc Tenas, 64′), Clau Mendes, Kike López (Koffi, 64′), Canario (Adam, 75′), Caballero, Eudald i Kike Ríos (Sergio Ayala, 45′)

UNIONISTAS: Iván, Jon, Ramiro, Erik, Javier (Adrián, 45′), Héctor (Álvaro, 81′), Borislav (Asier, 67′), Manuel (Mario, 67′), Alfred (Juan, 45′), Jorge i Carlos.