UE CORNELLÀ 2-2 RAYO MAJADAHONDA (CRÒNICA J15)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 2-2 RAYO MAJADAHONDA (CRÒNICA J15)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La victòria s’escapa en els minuts finals.

La UE Cornellà va deixar escapar l’oportunitat d’aconseguir una victòria molt important després d’encaixar dos gols en la recta final d’un partit que guanyava 2 a 0.

Tram inicial de partit elèctric amb dos equips que van tenir la seva oportunitat per avançar-se en el marcador, però no va ser fins prop de la mitja hora de joc quan una excel·lent combinació del Cornellà va acabar amb una gran definició de Gonpi, que va signar el seu segon gol aquesta temporada. Amb la victòria per la mínima es va arribar al descans.

En la segona meitat els visitants van fer un pas més i es van aproximar a l’àrea defensada per Yari, no obstant això, van ser els de Gonzalo Riutort els qui van ampliar l’avantatge en el marcador als 75 minuts de partit; després d’una gran execució de Caballero en una falta lateral, Kike Ríos va enviar l’esfèric al fons de la xarxa. Amb el 2-0 en el marcador i faltant pocs minuts per arribar al final, el Rayo Majadahonda va retallar distàncies amb el 2-1, tot seguit Mamor va perdonar el tercer en una clara ocasió i poc després, de nou els visitants, van marcar per situar el definitiu 2-2.

El proper diumenge 10 de desembre, a les 18h, la UE Cornellà visitarà El Toralín per enfrontar-se a la SD Ponferradina.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: Palamós-Costa Brava

Competició: Jornada 15 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Gonpi, 26′) / 2-0 (Kike Ríos, 75′) / 2-1 (Cortés, 86) / 2-2 (Cortés, 90′)

Àrbitre: Juan Manuel Gordillo Escamilla. Va amonestar els locals Kike López i Pedro Soma, i els visitants Pelayo, Hermoso i Cortés.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Toni Arranz (Pedro Soma, 83′), Kike López (Kike Ríos, 62′, José Mas, Ayala, Caballero, Gonpi (Adam, 62′), Marc Tenas (Canario, 83′), Luisao (Mamor, 78′) i Koffi.

RAYO MAJADAHONDA: Sarr, Casado, Pelayo, Arnedo (Claverias, 83′), Pablo (Enri, 77′), Rubi, Hermoso, Nakai (Tavares, 77′), Alberto, Camacho (Ro Abajas, 66′) i Markus (Cortés, 77′).