UE CORNELLÀ 1-3 CF BADALONA FUTUR (COPA CATALUNYA)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-3 CF BADALONA FUTUR (COPA CATALUNYA)

Els verds cauen eliminats en la tercera eliminatòria.

La UE Cornellà, que s’estrenava aquesta pretemporada al Nou Municipal, ha perdut contra el CF Badalona Futur i ha posat punt i final a la seva participació en la Copa Catalunya Absoluta.

En el penúltim partit de preparació abans d’afrontar l’inici de la Primera Federació, la UEC s’ha vist superat per un Badalona seriós i molt efectiu, que als 5 minuts de joc ja s’ha posat per davant en el marcador.

Uns minuts després, de nou els visitants han marcat i han situat el 0 a 2 en el marcador del Nou Municipal, posant més coll amunt el partit. El Cornellà, per part seva, ha buscat una reacció que ha estat a prop d’arribar, primer de les botes de Marcos, i després de Carles Garrido, que no ha aconseguit rematar, no obstant això, en l’afegit del primer temps, el Badalona Futur ha fet el tercer gol.

Ja en la segona meitat, i amb el resultat desnivellat, el ritme del joc ha baixat lleugerament i tots dos equips han anat introduint canvis de refresc. Finalment, prop del final, els de Gonzalo Riutort han retallat distàncies amb el gol d’Alfred Planas.

Demà diumenge, l’equip disputarà l’últim amistós contra el Lleida Esportiu (19h – Municipal Sant Pere Molanta) abans d’entrar en la setmana d’inici de la Primera Federació.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Competició: Tercera eliminatòria Copa Catalunya Absoluta

Gols: 0-1 (Mate, 5′) / 0-2 (Torras, 21′) / 0-3 (Torras, 45′) / 1-3 (Alfred, 88′)

Àrbitre: Antonio Ramírez Plaza (Vallés Occidental).

UE CORNELLÀ: Juanvi, Pere, Redru, Dani, Vilaplana, Pedro Soma, Marcos, Fullana, Carles, Valter i Fini.

També han jugat: Folch, Alfred, Gerard, Gil, Andreu i Baldrich.

CF BADALONA FUTUR: Isaac, Cristian, Dani Hernández, Xavi Molina, Forlin, Barnils, Crespo, Mate, Torras, Edgar i Juan.

També han jugat: Oscar, Adri, Facu, Fran Carbia, Mati t Suzuki.