UE CORNELLÀ 1-3 CA OSASUNA PROMESAS (JORNADA 2)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-3 CA OSASUNA PROMESAS (JORNADA 2)

Derrota en el debut a l’RCDE Stadium.

La UEC ha caigut en la seva estrena com a local. Els verds s’han posat per davant en el marcador gràcies al gol de Redru als 7 minuts però s’han vist superats pel seu rival en la segona meitat.

Poc han trigat els aficionats a emportar-se la primera alegria; en un servei de cantonada, Redru ha rematat i ha marcat el primer gol del partit i de la temporada 2022-2023 per a la UE Cornellà. Mínim avantatge que els nostres han pogut ampliar, en una acció per banda de Fullana que finalment Ramón Folch ha rematat alt. La rèplica ha arribat pel costat visitant amb un tir llunyà que, amb Lucas avançat, s’ha estavellat en el travesser.

Ja en la segona meitat, una nova pena màxima (van 3 en dues jornades) s’ha creuat en el camí del Cornellà i Osasuna Promesas ha aconseguit empatar des dels onze metres. Uns minuts després, en un tir de falta llunyà, el visitant Pau ha introduït la pilota al fons de la xarxa. I en el temps afegit, amb els homes de Gonzalo Riutort intentant aconseguir el gol de l’empat, ha arribat la sentència amb l’1 a 3.

Diumenge que ve (17h), la UE Cornellà visitarà el CE Sabadell en la tercera jornada de la Primera Federació.

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: RCDE Stadium

Competició: Jornada 2 – Primera Federació grup II

Gols: 1-0 (Redru, 7′) / 1-1 (Pau, 59′ p.) / 1-2 (Pau, 72′) / 1-3 (Barbero, 90′)

Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera. Ha amonestat els locals Andreu i Danese, i els visitants Boiro, Herrando i Iker Muñoz.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu, Tavares (Baldrich, 68′), Alfred, Enri (Gerard, 80′), Gil, Redru (Mamor, 80′), Fullana (Nahuel, 63′), Folch, Pere i Danese.

CA OSASUNA PROMESAS: Darío, Diego, Herrando, Unai Dufur, Sánchez (Barbero, 55′), Iker Muñoz, Jony (Ander Yoldi, 55′), Pau (Moreno, 82′), Xabi, Eneko (Kako, 70′) i Boiro (Llinares, 70′).