UE CORNELLÀ 1-2 CD ARENTEIRO (CRÒNICA J32)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-2 CD ARENTEIRO (CRÒNICA J32)

Ensopegada a La Bòbila.

La UE Cornellà, amb un home menys durant més de 30 minuts, va caure davant un efectiu Arenteiro.

L’inici de partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos conjunts, no obstant això, Luis Chacón, prop de la mitja hora de joc, va situar el 0-1. Gerro d’aigua freda per als homes de Gonzalo Riutort, que van arribar al temps de descans perdent per la mínima.

Després del pas per vestuaris, la UEC va fer un pas cap endavant a la recerca de l’empat però, en el minut 59, Clau Mendes va veure la segona groga i els verds es van quedar en inferioritat numèrica. Malgrat això, l’equip va continuar intentant-ho fins que, en el minut 70, Manín va fer el segon per als visitants aprofitant una acció des de la banda dreta. Teddy en l’afegit va marcar la seva segona diana amb la UE Cornellà, però no va poder evitar la derrota.

El proper dissabte 20 d’abril (17h) la UE Cornellà visitarà la Nova Creu Alta per a enfrontar-se el CE Sabadell.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: La Bòbila.

Competició: Jornada 32 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Luis Chacón, 25’) / 0-2 (Manín, 70’) / 1-2 (Teddy, 90+’)

Àrbitre: Marta Huerta De Aza. Va amonestar els locals Armando Ortiz, Clau Mendes (doble) i Rubén Miño, i el visitant Jordán.

UE CORNELLÀ: Rubén Miño, Andreu, Toni Arranz, Armando Ortiz (Teddy, 66’), Clau Mendes, José Mas (Robert Simón, 46’), Sergio Ayala, Caballero (Luisao, 81’), Eudald, Kike Ríos (Canario, 66’) i Marc Tenas (Pedro Soma, 81’).

CD ARENTEIRO: Pablo Brea, Novoa, Marino, Manín (Christian Santos, 72’), Pibe (Marquitos, 72’), Javi Moreno, Esquerdo, Álvaro Ramón, Iván Ramos (Álex Cardero, 65’), Jordán (Lucas Sena, 72’) i Luis Chacón (Tiago, 87’).