UE CORNELLÀ 1-1 SD TARAZONA (CRÒNICA J4)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-1 SD TARAZONA (CRÒNICA J4)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Treballat punt a la CE Dani Jarque.

La UE Cornellà, que ha jugat en inferioritat pràcticament tota la segona meitat, ha sumat un valuós punt davant la SD Tarazona.

L’equilibri i la igualtat han dominat una primera meitat en la qual tots dos equips han tingut la seva ocasió per desfer la igualada; als 11 minuts, Marc Tenas ha estat molt a prop d’avançar els verds després de caçar una bona centrada lateral d’Eudald. La rèplica visitant ha arribat poc després, però el col·legiat ha invalidat l’acció d’Amoah per posició de fora de joc. Sense gols en el marcador i amb una clara oportunitat per als visitants, han finalitzat els primers 45 minuts.

Però tot ha canviat en el segon acte; Kike Ríos ha estat expulsat per doble amonestació i el Tarazona s’ha avançat en el marcador; el visitant Dani, que ha vist avançat Miño, no ha dubtat a provar fortuna des de lluny i ha situat el 0-1. A partir d’aquí, per sota en el marcador i amb un efectiu menys, el Cornellà ha buscat una reacció que, malgrat tot l’esdevingut, ha arribat en el tram final gràcies a la diana de Marc Vilaplana, que s’ha estrenat com a golejador vestint la samarreta del Primer Equip.

Finalment, després de 8 llargs minuts d’afegit i amb 9 jugadors sobre el terreny de joc per l’expulsió de Kike Ríos i la lesió de Javi Jiménez, els homes de Gonzalo Riutort han sumat un punt que els permet allargar la dinàmica positiva.

El proper dissabte 24 de setembre, a les 20h, la UE Cornellà visitarà Abanca Riazor per enfrontar-se al RC Deportivo.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: CE Dani Jarque

Competició: Jornada 4 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Dani, 59′) / 1-1 (Vilaplana, 83′)

Àrbitro: Francisco Fernández Vidal. Ha amonestat els locals Kike Ríos (doble) i Gonzalo Riutort, i els visitants Carlos Javier, Trilles i Mounir.

UE CORNELLÀ: Miño, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz (Mamor, 78′), Clau Mendes (Koffi, 85′), Kike López (José Mas, 66′), Canario (Javi Jiménez, 85′), Caballero, Eudald, Kike Ríos i Marc Tenas (Luisao, 66′).

SD TARAZONA: Azón, Manuel Cocca (Kortazar, 68′), Trilles, Keita, Dani (Mounir, 81′), Dieste (Fer Cano, 68′), Amoah, Areso, Pedreño, Guiu (Cubillas, 57′) i Carlos Javier (Alonso, 81′).