UE CORNELLÀ 1-1 REAL UNIÓN CLUB (JORNADA 29)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-1 REAL UNIÓN CLUB (JORNADA 29)

Empat insuficient.

Els verds no van tenir la seva millor tarda i van signar el tercer empat a 1 consecutiu a l’RCDE Stadium.

La UE Cornellà va sortir bé i va tenir oportunitats, en el tram inicial de partit, per obrir el marcador. Primer Álex López i poc després Nahuel van donar l’avís en forma d’ocasió. Però l’equip, situat contínuament en terreny rival, no va aconseguir materialitzar les accions de perill generades i va arribar al descans amb el resultat inicial.

Ja en la segona meitat, i en la seva primera acció de perill a favor, el Real Unió es va avançar en el marcador. Gerro d’aigua freda per a un Cornellà que als pocs minuts va reaccionar; arran d’un servei de cantonada, Eliseo va desviar amb el taló una rematada d’Alfred i va enviar la pilota al fons de la xarxa per establir l’1 a 1. A partir d’aquí, els visitants van tenir una clara opció per tornar a marcar però un providencial Gerard ho va evitar. I els de Gonzalo Riutort, per part seva, van tenir alguna aproximació però no van ser capaços d’aconseguir una victòria que els hagués permès arribar a la xifra dels 40 punts en la classificació.

El proper diumenge a les 12h, la UE Cornellà visitarà l’Enrique Roca per enfrontar-se al Real Murcia CF.