UE CORNELLÀ 1-1 CD ELDENSE (JORNADA 27)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-1 CD ELDENSE (JORNADA 27)

Orgullosos dels nostres jugadors.

Partidàs del Cornellà davant el líder de la categoria en un RCDE Stadium que, amb prop de 4000 espectadors en el Dia de la Ciutat, ha presentat la millor entrada d’aquesta temporada.

Primera meitat intensa i igualada. Cornellà i Eldense han protagonitzat uns primers 45 minuts d’alt nivell però sense tenir massa presència en àrea rival, no obstant això, els nostres han pogut obrir el marcador en la recta final del primer temps en una acció que finalment no ha vist porteria.

Després del pas per vestuaris, el segon acte ha començat amb un avís de Gerard en forma d’ocasió després d’una rematada de cap d’un servei de cantonada. I uns minuts després, arran d’una bona conducció que ha acabat amb una rematada ben ajustada, Gil Muntadas ha situat l’1 a 0 en el marcador fent embogir el públic present de l’RCDE Stadium. I a partir d’aquí, múltiples canvis en tots dos conjunts a la recerca de cames fresques de cara a l’última mitja hora de partit que, entrant en la seva recta final, ha derivat en penal a favor de l’Eldense per mans. Els visitants no han fallat i han establert el definitiu empat a 1, quedant-se el Cornellà amb un jugador menys per expulsió de Moha.

Sens dubte, un punt positiu davant el líder del grup que torna a demostrar la brutal capacitat competitiva d’aquest grup de futbolistes, independentment del rival i l’escenari.

El proper diumenge a les 12h, i després de disputar dos partits consecutius com a local, la UE Cornellà visitarà Urritxe per enfrontar-se la SD Amorebieta.

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: RCDE Stadium

Competició: Jornada 27 – Primera Federació grup II

Gols: 1-0 (Gil Muntadas, 58′) / 1-1 (Cristian, 83′ p.)

Àrbitre: Pablo Morales Moreno. Ha amonestat el visitant Xavi Estacio. A més, ha expulsat el local Moha per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Tavares (Ramón, 79′), Gil (Pere, 79′), Nana, Kike (Alfred, 77′), Carlos, Redru, Fullana (Moha, 65′) i Mamor (Nahuel, 65′).

CD ELDENSE: Vallejo, Toni, Abad, Pajarero (Xavi Estacio, 60′), Montes, Ortuño (Cristian, 72′), Carnicer (Bernal, 60′), Nieto, Carlos, Núñez (Pardo, 72′) i Juanto (Jorquera, 60′).