UE CORNELLÀ 1-0 CD LUGO (CRÒNICA J17)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 1-0 CD LUGO (CRÒNICA J17)

Una gran victòria per finalitzar el 2023.
La UE Cornellà va fer els deures abans de Nadal i va superar a un dels millors equips del grup com a visitant, i ex Segona Divisió, gràcies al gol de Canario des dels onze metres.

La primera meitat va estar marcada per la intensitat i la igualtat entre tots dos equips, però l’ocasió més clara va ser per als verds; Kike López en una acció d’atac va estavellar l’esfèric en el pal després de rebotar en un defensor del Lugo. Sense gols en el marcador, i amb tot per decidir, es va arribar al final dels primers 45 minuts.

En la segona meitat el partit va continuar en la mateixa línia però la balança es va decantar cap al costat de la UEC en una acció des dels onze metres que va transformar a la perfecció Canario. A partir d’aquí, els homes de Gonzalo Riutort van mostrar caràcter i identitat i van saber mantenir un avantatge que va poder ampliar-se en un gran llançament de falta de Caballero que no va entrar per poc.

Amb aquesta victòria la Unió Esportiva Cornellà finalitza l’any amb 21 punts, 3 per sobre de les posicions de descens.

Ara, els verds tindran uns dies de descans i desconnexió abans de reprendre de nou els entrenaments per preparar el compromís de lliga contra el Nàstic de Tarragona de dimecres 3 de gener (20:30h).

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Palamós-Costa Brava

Competició: Jornada 17 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Canario, 60′ p.)

Àrbitre: Alejandro Morilla Turrión. Va amonestar els locals Marc Tenas i Kike Ríos, i els visitants Gorka i Nacho.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz, Kike López (José Mas, 87′), Canario (Luisao, 78′), Caballero, Eudald, Kike Ríos, Gonpi (Carles, 81′) i Marc Tenas.

CD LUGO: Gonçalo, Javi Vázquez (Alberto. 29′), Gorka, Andrés, Willy, Nacho (Aguza, 70′), Antoñin, Johaneko (Aranda, 82′), Jozabed, Thiago (Víctor, 70′) i Antonetti.