UE CORNELLÀ 0-2 SD AMOREBIETA (JORNADA 11)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ 0-2 SD AMOREBIETA (JORNADA 11)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Tarda grisa a l’RCDE Stadium.

Derrota de la UE Cornellà davant l’SD Amorebieta, que posa fi a una dinàmica de set jornades sense perdre. Els homes de Gonzalo Riutort no han ofert la seva millor versió i s’han vist superats per un rival efectiu.

Des de l’inici, el conjunt basc ha pressionat molt a dalt i ha buscat dominar la possessió davant un Cornellà que no ha estat còmode. Prop de la mitja hora de partit, Redru s’ha mostrat providencial tallant una clara acció de perill visitant, de les més destacades dels primers 45 minuts. Amb empat a 0, s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, tot just començar, gerro d’aigua freda amb el gol de l’Amorebieta; en una centrada lateral, Izeta ha rematat a la perfecció fent impossible l’estirada de Lucas Anacker. Amb el pas dels minuts, els nostres han buscat generar perill però no han acabat de tenir clares accions de gol. I ja en el tram final, amb tot encara per decidir, els visitants han sentenciat amb el 0-2.

Finalment, els 3 punts han volat de l’RCDE Stadium i el Cornellà ha posat fi a una positiva dinàmica de set partits sense perdre.

La setmana vinent no hi haurà jornada de Primera Federació per la disputa de la Copa del Rey. El següent partit de l’equip serà dissabte 19 de novembre en el camp del CD Eldense (17h).

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: RCDE Stadium

Competició: Jornada 11 – Primera Federación grupo II

Gols: 0-1 (Izeta, 49) / 0-2 (Izeta, 82′)

Àrbitre: José David Martínez Montalbán. Ha amonestat els locals Nana i Gorriti, i el visitant Etxeita.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu, Enri (Gorriti, 71′), Gil, Nana (Folch, 71′), Kike (Mamor, 86′), Carlos (Tavares, 86′), Redru, Fullana, Alex López i Nahuel (Alfred, 61′).

SD AMOREBIETA: Unai, Jorge (Víctor, 86′), Etxeita, Murua, Buján (Dorrio, 75′), Izeta (Albisua, 86′), Seguín, Yriarte, Sibo, Jauregi (Pradera, 62′) i Cantón (Rayco, 75′).