TOT OBERT PER AL PARTIT DE TORNADA (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » TOT OBERT PER AL PARTIT DE TORNADA (2-2)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà empata a 2 a Madrid i deixa oberta l’eliminatòria.
Els homes de Xavi Calm, que s’han posat 0-2 en el marcador, han encaixat dos gols en el tram final i no han pogut obtenir un bon avantatge per al duel de tornada.

El partit ha començat amb un avís de l’Inter. Després d’una bona acció per banda, Jacobo no ha pogut rematar. Però el Cornellà ha tingut la rèplica als 12 minuts; jugada d’Abde que ha finalitzat Pep, obligant al porter local a lluir-se.

Superat el quart d’hora de partit, Gaspar ha tingut una gran oportunitat amb un llançament de falta que Miguel Ángel ha refusat. Amb el pas dels minuts, superant la mitja hora, la igualtat s’ha apoderat del partit.

Prop del descans, un bon centre d’Abde ha permès a Gilbert rematar de cap però la pilota l’ha atrapat el porter. Tot seguit, ha estat Tamayo qui ha assistit a Filipe i aquest ha rematat però la defensa del Cornellà ha desviat el perill.

En la segona meitat, els verds han aconseguit agafar avantatge ràpidament. En el minut 52, després d’un córner local, Jaume Pascual ha sorprès el porter amb una rematada per alt i ha fet el 0 a 1. Pocs minuts més tard, en el 58′, de nou Jaume ha rematat a la perfecció un centre de Ricard i ha marcat el 0-2.

En el 73′, Fran Cortés ha avisat amb un tir a la mitja volta que Sergio ha enviat a la cantonada. I els locals, lluny de rendir-se, s’han vingut a dalt i han igualat en pràcticament 2 minuts. En el 85′, Fran Cortés ha creuat la pilota davant Sergio i ha establert l’1 a 2. I en el 86′, Fran Morante ha rematat dins de l’àrea per fer el definitiu 2 a 2.

D’aquesta manera, l’eliminatòria queda oberta i serà el Nou Municipal de Cornellà qui decidirà l’equip que accedeix a la final de la Copa Federació.

El proper diumenge, el Primer Equip visitarà al CD Alcoyoano en el duel corresponent a la 27a jornada de lliga (17h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal Ángel Nieto.

Resultat: Inter de Madrid 2-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Jaume, 52′) / 0-2 (Jaume, 58′) / 1-2 (Fran Cortés, 84′) / 2-2 (Fran, 85′)

Àrbitre: Luis Enrique Morona del Campo. Ha amonestat al local Jaboco i al visitant Xiker.

INTER DE MADRID: Miguel Ángel, Robles, Aitor, Ariel, Herrero (Fran, 46′), Monroy (Calderón, 68′), Fran Cortés, Filipe, Jacobo, Alberto Rubio i Tamayo (Pina, 46′).

UE CORNELLÀ: Sergio, Roman (Sánchez, 71′), Blasco, Xiker, Ricard, Leo (Agus, 57′), Abde, Pep Caballé, Jaume, Gilbert i Gaspar (Héctor, 62′).

XAVI CALM“Partit típic de Copa. Ells, amb el 0-2, han arriscat i han obtingut premi. Haurem de repetir la serietat que hem tingut els primers 80 minuts en el partit de tornada al Nou Municipal i rematar la feina”