SUMEM UN PUNT EN UN ESCENARI MOLT COMPLICAT (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » SUMEM UN PUNT EN UN ESCENARI MOLT COMPLICAT (2-2)

Els verds segueixen amb la bona dinàmica i sumen un punt davant el Nàstic.

La UE Cornellà ha sumat un punt en la seva visita al Nou Estadi de Tarragona. Malgrat posar-se 0 a 2 en el marcador, els de Guillermo Fernández Romo no han pogut aconseguir la victòria però mantenen la bona dinàmica.

Primera meitat molt moguda a Tarragona. Tot just començar, als 6 minuts, el Cornellà s’ha posat per davant gràcies a una rematada de Pablo Fernández des de l’interior de l’àrea després d’avançar-se a tota la defensa. Arran del gol, els verds han fet un gran treball per neutralitzar els perillosos acostaments del Nàstic.

En el 22′, el segon gol ha pogut arribar. Bon contraatac, centre de Lobato que ha rematat Eloy i Bernabé ha refusat a córner. Poc després, bons minuts per als locals amb fins a tres accions per empatar. Primer Pedro, amb una rematada que ha sortit prop del pal i després un llançament de falta i un córner en els quals Ramón s’ha mostrat providencial, no obstant això, una acció sobre Baro a l’àrea del Nàstic ha permès al Cornellà posar-se 0-2 en el marcador gràcies a Abde.

Però poc han trigat els de Xavi Bartolo en reaccionar. Albarrán, en el 43′, ha fet l’1-2 i després, en l’afegit, Ramón ha estat colossal en un servei de cantonada per evitar l’empat.

En la represa, Nàstic i Cornellà han tingut una oportunitat per marcar. Primer els locals, amb un fort tir de Pol que ha detingut Ramón en dos temps i en l’acció posterior pràcticament, entre Lobato i Pablo Fernández no han aconseguit superar a Bernabé.

Els minuts han passat i el Nàstic, sense fer mal, ha buscat aproximar-se a l’àrea del Cornellà però faltant 10 minuts per al final, Perone ha establert l’empat rematant una falta lateral. Fins al final, el conjunt grana ha insistit amb el tercer gol però finalment l’empat ha estat el resultat definitiu.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà a la SD Ejea en la sisena jornada de lliga (diumenge, 18h).

Estadi: Nou Estadi

Resultat: Nàstic 2-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Pablo Fernández, 6′) / 0-2 (Abde, 40′ p.) / 1-2 (Albarrán, 43′) / 2-2 (Perone, 80′)

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández. Ha amonestat als locals Perone, Albarrán, Goldar, Viti, Carreón i Pol Ballesteros i als visitants Fer Pina, Pablo Fernández, Nana i Mario Robles. A més, ha expulsat al visitant O. Prats per doble amonestació.

NÀSTIC: Bernabé, Bonilla, Goldar, Viti (Carreón, 46′), J. Rodríguez, Petcoff, Brugué (Habran, 73′), Perone, Pedro, Pol i Albarrán (Pereira, 79′).

UE CORNELLÀ: Ramón, O. Prats, Baro, Javi Jiménez, Eloy Gila, Fer Pina, Mario Robles, Nana, Pablo Fernández (Becerra, 60′), Abde (Guzmán, 70′) i Lobato (Fall, 82′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Hem d’analitzar moltes coses. Segurament valorarem el punt de forma positiva amb el pas de les hores. Entenc que l’empat és just segons com s’ha posat el partit. Hem estat valents amb la proposta. Treballarem per fer bo aquest punt la setmana vinent a casa.”