SESTAO RIVER 1-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J7)

Inicio » Notícies » Actualitat » SESTAO RIVER 1-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J7)

Repartiment de punts in extremis a Las Llanas.

La UE Cornellà va sumar un punt davant el Sestao River en un partit tancat i amb poques ocasions de gol. Els locals es van avançar ben entrada la segona meitat i els verds (ahir de rosa), amb gol en pròpia del Sestao, van empatar en el temps afegit.

La UEC, que va sortir estrenant la nova tercera equipació de color rosa, va realitzar un seriós inici de partit; Kike Ríos, superat el primer quart d’hora, va tenir la primera aproximació amb una rematada de cap sense fortuna. Amb el pas dels minuts, no obstant això, la igualtat i l’escassetat d’aproximacions van ser protagonistes fins al descans.

Ja en la segona meitat, primer avís en forma de xut llunyà per a un Sestao que, tot i que no es va acostar massa a l’àrea defensada per Yari, va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una acció individual d’Alex Carbonell dins l’àrea. A partir d’aquí el Cornellà no va dubtar a fer un pas cap endavant i així va ser com va trobar la recompensa de la igualada en el temps extra; en una acció dins l’àrea que no va aconseguir rematar Carles Garrido, un defensor del Sestao va colpejar la pilota al fons de la xarxa. I fins al final, amb l’1 a 1 en el marcador, els homes de Gonzalo Riutort van tenir una última oportunitat en forma de contra que no va aconseguir arribar a bon port.

Amb aquest punt l’equip suma 9 en el caseller i acumula un balanç de 2 victòries, 3 empats i 2 derrotes en 7 jornades.

El proper dissabte 14 d’octubre a les 16h, la UE Cornellà rebrà a Unionistas de Salamanca CF a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Las Llanas

Competició: Jornada 7 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Alex Carbonell, 76′) / 1-1 (p.p, 90+′)

Àrbitre: Imanol Irurtzun Artola. Va amonestar els locals Diego, Adrián i Jon Guruzeta, i els visitants Vilaplana, Canario, Eudald i Clau Mendes.

SESTAO RIVER: Pere Joan, Alex Carbonell, Gaizka, Adrián (Álvaro Mateo, 79′), Gorka (Álvaro Gete, 88′), Leandro (Ibai, 88′), Kepa (Jon Cabo, 66′), Diego, Dopi (Jon Guruzeta, 66′), Armando i Markel.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana (Gonpi, 78′), Toni Arranz, Clau Mendes, José Mas (Kike López, 74′), Canario, Caballero, Kike Ríos, Marc Tenas (Carles, 68′) i Koffi (Eudald, 68′)