S’ESCAPA LA VICTÒRIA EN ELS MINUTS FINALS (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » S’ESCAPA LA VICTÒRIA EN ELS MINUTS FINALS (1-1)

Taules en el duel davant el CD Castellón.

La Unió Esportiva Cornellà, que s’ha avançat mitjançant Eloy, no ha pogut deixar els tres punts al Nou Municipal després d’encaixar el gol de l’empat en els minuts finals.

Els nostres han arrencat intensos i han tingut una doble oportunitat en forma de servei de cantonada que a punt han estat de culminar. Amb el pas dels minuts, també els visitant han buscat l’àrea defensada per Lucas Anacker de manera tímida.

Sense accions de perill destacades i equilibri general, el duel ha arribat amb igualtat al final dels primers 45 minuts.

En la segona meitat, Sascha ha donat el primer avís amb una rematada de cap després d’un bon centre de Moha. I uns minuts després, arran d’una acció d’estratègia, Eloy Gila ha enviat la pilota al fons de la xarxa per avançar als verds.

A partir d’aquí, treball i serietat del conjunt de Raúl Casañ fins que en una altra acció d’estratègia, en el minut 89, els castellonencs han empatat definitivament el partit.

La nota negativa del dia d’avui, sens dubte, el cop que ha rebut Marcos Gorriti i que li ha obligat a ser traslladat a un centre hospitalari.

La setmana vinent, sisena jornada de competició a l’Estadi Municipal de Linarejos davant el Linares Deportivo (diumenge, 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-1 CD Castellón

Gols: 1-0 (Eloy, 66′) / 1-1 (Yac, 89′)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Ha amonestat el local Andreu, i el visitant José Mas.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andrada (Pepe Bernal, 83′), Mancuso, Eloy (Gorriti, 69′), Dorca (Andreu, 69′), Sascha, Víctor (Pipo, 56′), Zalaya, Gerard, Moha (Chiki, 83′) i Carlos.

CD CASTELLÓN: A. Campos, Dani Torres, José Mas, Aarón, Carles, Cubillas (César Díaz, 67′), Ortuño (Pablo Hernández, 45′), Kandoussi, Yac, Kevin Sibille i Salva Ruíz (Javi Moyano, 67′).

RAÚL CASAÑ: “Em queda mal gust perquè hem tornat a encaixar en els últims minuts, però satisfet amb l’actitud de l’equip. Hem d’intentar sumar sempre, això és molt llarg. L’impacte de Marcos ha estat per insistir i buscar el gol. S’ha emportat un cop molt fort i ha estat traslladat a l’hospital. Estarem molt pendents de la seva evolució.”