S’ESCAPA EL TRIOMF EN L’AFEGIT (3-3)

Inicio » Notícies » Actualitat » S’ESCAPA EL TRIOMF EN L’AFEGIT (3-3)

El Cornellà frega la història i empata davant el Barça B.

Excel·lent partit d’un Cornellà que ha remuntat els dos gols inicials del filial blaugrana a base de treball i esforç però ha acabat empatant arran d’encaixar un gol de penal en el temps afegit.

Després d’un inici de tanteig entre els dos equips, Carles Pérez ha fet l’1 a 0 després d’una acció col·lectiva en atac. Uns minuts més tard, doble oportunitat per al Barça B amb un tret al travesser de Jandro i una rematada d’Hiroki que ha refusat un encertat Ramón.

Poc després, el Cornellà ha tingut dues bones accions per empatar. Leo, amb un llançament de falta lateral i Pablo, en una bona acció dins de l’àrea que Sergi Puig ha desviat amb la mà. Però el Barça B, superats els 20 minuts, ha marcat el segon aprofitant una aturada de Ramón. El Cornellà, a partir d’aquí i lluny de rendir-se, ha retallat diferències amb un excel·lent tret de Leo des de la frontal. I abans del descans, després d’una contra, magistral acció d’Eloy Gila per posar el 2 a 2.

En la segona meitat, partit obert i amb opcions per a tots dos. Amb el pas dels minuts, el Cornellà ha anat més enllà i ha buscat el tercer gol. Faltant tres minuts per al final, Becerra ha rematat de cap a la perfecció un servei de cantonada i ha posat per davant als de Fernández Romo. Però en el temps afegit, el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Barça B i Monchu s’ha encarregat de situar el definitiu 3 a 3.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà al FC Andorra en la 14a jornada de lliga (diumenge, 18h).

Estadi: Johan Cruyff

Resultado: FC Barcelona B 3-3 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Carles Pérez, 10′) / 2-0 (Hiroki, 23′) / 2-1 (Leo, 35′) / 2-2 (Eloy, 44′) / 2-3 (Becerra, 87′) / 3-3 (Monchu, 90+’p.)

Àrbitre: Carlos Fernández Buergo. Ha amonestat al local Riqui Puig i als visitants Óscar Prats, Javi Jiménez i Baro.

FC BARCELONA B: Sergi Puig, Morer (Ilaix Moriba, 90+’), Mingueza, Riqui Puig, Alex Collado, Monchu, Carles Pérez, Hiroki (Saverio, 77′), Araujo, Jandro (Marqués, 68′) i Akieme.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Baro, Javi Jiménez, Eloy Gila, Fer Pina (Ramón Riego, 90′), Leo Ramírez, Cristian Pérez, Isaac Nana, Pablo Fernández (Becerra, 70′) i Lobato (De Baunbag, 78′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Després de començar tan malament, l’equip ha estat capaç de remuntar amb futbol. Hi ha coses que hem de continuar polint, l’experiència ens donarà aquest plus. Els jugadors ho han donat tot i han notat el gran suport de l’afició. Així dóna gust.”