SEMPRE, FINS AL FINAL (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » SEMPRE, FINS AL FINAL (2-1)

El Cornellà torna a remuntar i supera al líder.

La UE Cornellà s’ha fet amb els 3 punts davant el Nàstic de Tarragona, amb un Nou Municipal ficat al màxim, gràcies a un gol en el temps de descompte.

Intensitat i ritme en el primer tram de partit. Una vegada superats els minuts inicials, Chiki ha estat a prop de marcar en una de les primeres accions de perill sobre l’àrea grana. Minuts de bon joc i aproximacions que han originat en un penal a favor, no obstant això, Agus Medina no ha estat encertat en el llançament des dels onze metres.

Poc després, abans del descans, una nova jugada des de la cantonada ha estat a punt de significar el primer gol per al Cornellà però el marcador no s’ha mogut.

En la segona meitat, tot just començar, gerro d’aigua freda amb el gol del visitant Pol Domingo a la sortida d’un córner. Però lluny de rendir-se, els de Fernández Romo s’han posat a treballar per donar-li la volta al marcador. A més, gir de guió radical en el conjunt de Toni Seligrat amb l’expulsió de Rueda faltant més de mitja hora.

Víctor, en el 67′, ha ficat l’equip i l’afició en el partit definint a la perfecció per situar l’1 a 1. Els minuts posteriors han estat d’insistència local, fins i tot Dorca ha estavellat una pilota al pal. D’aquesta manera, i tirant d’ADN Cornellà, Pol Moreno ha aprofitat una de les últimes jugades del temps afegit per deixar els 3 punts a casa, en l’últim partit de la primera fase amb el retorn de l’afició al Nou Municipal.

La setmana vinent s’iniciarà la segona fase de competició.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-1 Nàstic de Tarragona

Gols: 0-1 (Pol Domingo, 49′) / 1-1 (Víctor Fernández, 67′) / 2-1 (Pol Moreno, 90+’)

Àrbitre: Roberto Gonzalo Sánchez. Ha amonestat el local Rulo, i els visitants Gerard Oliva, Lupu, Albarrán, Suárez i Carbia. A més, ha expulsat al visitant Rueda per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Ramón, Rulo, Kevin Presa, Eloy (Dorca, 79′), Chiki (Max Marcet. 88′), Guzmán, Owona (Estellés, 60′), Pablo Fernández, Pol Moreno, Agus Medina (Gonzalo, 88′) i Víctor Fernández (Álex Serrano, 79′).

NÀSTIC DE TARRAGONA: Suárez, Albarrán, Rueda, Ribelles, Guillem Jaime (Lasso, 65′), Gerard Oliva (Pedro, 52′), Pol, Fran Miranda, Carbia (Lupu, 84′), Fullana i Joan Oriol.