SD LOGROÑÉS 2-2 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J9)

Inicio » Notícies » Actualitat » SD LOGROÑÉS 2-2 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J9)

Trepidant repartiment de punts a Las Gaunas.

La UE Cornellà s’ha avançat fins a dues ocasions en una primera meitat que ha registrat quatre gols. Un Clau Mendes en ratxa i Sergio Ayala, han estat els autors dels gols per al Cornellà.

Gran inici de l’equip. Als 7 minuts, Carles Garrido ha tingut una clara oportunitat amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. Després d’aquest primer avís en forma d’ocasió, els verds s’han avançat mitjançant Clau Mendes (cinquè gol aquesta temporada), després de culminar una bona acció individual. Però poc ha durat l’alegria ja que uns minuts després els locals han igualat amb una rematada de cap, no obstant això, de nou el Cornellà ha marcat gràcies a una rematada de Sergio Ayala a la sortida d’un córner. I poc després, encarant la recta final del primer temps, l’SD Logroñés ha establert una altra vegada la igualada en el marcador.

Després d’un temps de descans molt necessari per a tots, la segona part no ha tingut un ritme tan frenètic encara que els locals han sortit amb més iniciativa en els primers compassos. Amb el pas dels minuts i l’entrada de jugadors de refresc, tots dos equips han buscat un tercer gol que finalment no ha arribat.

Amb aquest punt l’equip suma 13 en el caseller i acumula un balanç de 3 victòries, 4 empats i 2 derrotes en 9 jornades.

El proper diumenge 29 d’octubre (16h) la UE Cornellà rebrà el CD Teruel.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Las Gaunas

Competició: Jornada 9 – Primera Federació grup I

Gols: 0-1 (Clau Mendes, 15′) / 1-1 (Trespalacios, 22′) / 1-2 (Ayala, 25′) / 2-2 (Rubio, 35′)

Àrbitre: Alberto Fuente Martín. Ha amonestat els locals Jordi i Paredes, i els visitants Ayala i Eudald.

SD LOGROÑÉS: Iruarrizaga, Trespalacios, Paredes (Aurtenetxe, 89′), Gexan, Oscar (Luzzi, 68′), Javier, Rubio (Damià, 80′), Imanol, Jordi, Toni i Dani.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana, Toni Arranz, Clau Mendes, Kike López (Gorriti, 75′), Ayala (José Mas, 75′), Canario (Marc Tenas, 62′), Caballero, Carles (Mamor, 62′) i Eudald (Koffi, 90′).