SD AMOREBIETA 2-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 28)

Inicio » Notícies » Actualitat » SD AMOREBIETA 2-0 UE CORNELLÀ (JORNADA 28)

Derrota a Urritxe.

La UE Cornellà ha caigut en el seu desplaçament al País Basc, en un partit de gran desgast físic, amb poques ocasions i que s’ha decidit en el tram final amb dos gols en tot just 5 minuts.

Després d’un sentit homenatge al directiu de la SD Amorebieta recentment mort, la primera meitat a Urritxe ha estat marcada per la igualtat i la gran càrrega física per l’estat del terreny de joc. Ben situats i sense concedir, els nostres han protagonitzat l’acció més clara del primer temps amb un tret de Fullana que s’ha estavellat en el travesser.

En la segona meitat, els locals han sortit amb més intenció en zona ofensiva però s’han trobat novament amb un Cornellà molt seriós i ferm en la tasca defensiva. Amb el pas dels minuts, no obstant això, el partit s’ha anat obrint i els locals s’han aproximat més a l’àrea defensada per Lucas fins que en el minut 83, el col·legiat ha assenyalat una falta molt rigorosa en la frontal de l’àrea i els locals s’han avançat en el marcador. I uns minuts després Eneko Jauregi, màxim golejador del grup, ha sentenciat amb el 2 a 0.

El proper diumenge a les 18h, la UE Cornellà rebrà el Real Unió Club a l’RCDE Stadium.