Inici de competició per a alguns dels nostres equips.

Juvenil A (Divisió d’Honor)

Inici 31 octubre – 1 novembre

Juvenil B (Lliga Nacional)

Atlètic Sant Just 1-3 Juvenil C (Preferent, jornada 1)

Inici de competició immillorable per al conjunt dirigit per Jorge Freixes. Es van avançar els verds als 7 minuts gràcies a la diana d’Aitor. Malgrat l’empat dels locals en l’equador del primer temps, el Cornellà va marxar al descans vencent 1-2, gol obra de Carles. Després d’una seriosa i treballada segona meitat, Gerard va sentenciar en els minuts finals amb el 1-3.

UFB Jabac i Terrassa – Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 1)

Partit ajornat per protocol COVID.

Cadet B 2-1 CD La Floresta (Preferent, jornada 1)

Triomf amb remuntada inclosa per als nois d’Antoni Teixidó. La Floresta es va avançar als 4 minuts de partit però Biel, just abans del descans, va aconseguir empatar. Segona meitat dura i competida que es va decidir des dels onze metres. Víctor va encertar el llançament i li va donar els 3 punts al Cornellà mancant 15 minuts per al final.

UFB Jabac i Terrassa 1-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 1)

Un punt en el retorn de la competició. El Cornellà es va avançar ràpidament en el marcador, als 3 minuts mitjançant Eric, però no va poder mantenir aquest mínim avantatge fins al descans. Els locals van aconseguir empatar faltant molt poc per a la conclusió dels primers 35 minuts. Ja en el segon acte, tots dos ho van intentar i els de David Milán van generar ocasions que finalment no van poder materialitzar.

Infantil B 3-4 CD La Floresta (Preferent, jornada 1)

Partit mogut i amb molts gols per obrir la lliga. Malgrat posar-se per davant amb doble avantatge en el marcador gràcies als gols de David i Antonio, La Floresta va reduir diferències anotant el 2-1. Però els de Sergi Borrallo van anar a més i van ampliar l’avantatge amb el tercer, obra de Marc. La reacció del conjunt tarragoní no es va fer esperar i van aconseguir marcar tres gols en 15 minuts per remuntar i fer-se amb la victòria.