Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Una victòria, dos empats i quatre derrotes.

Juvenil A 0-0 Gimnàstic Manresa

Els de Miguel Ángel Samprón van sumar un punt en un partit marcat per l’escassetat d’ocasions, en el primer temps, i la falta d’encert de cara a porta en els segons 45 minuts. Una última acció que va acabar en rematada d’Oriol Pérez al travesser, va poder haver deixat el triomf a casa.

EF Mataró 0-2 Juvenil B

Els homes de Fran Ríos van sumar un important triomf, el segon consecutiu, davant la EF Mataró. Els gols de Pablo, just abans del descans, i de Gerard, en l’últim minut, van servir per aconseguir la segona victòria de la temporada.

CE Europa 1-0 Juvenil C

Derrota en un partit molt disputat en el Nou Sardenya. El solitari gol del local Víctor en el tram final de la primera meitat va ser suficient perquè els locals sumessin els 3 punts.

FC Barcelona 3-0 Cadet A

Derrota del conjunt de Dani Pérez a casa del líder. Un gol abans del descans i dos després de la represa van deixar sentenciat l’enfrontament. El Cornellà segueix treballant per aconseguir la merescuda primera victòria.

Cadet B 2-3 AE Prat

Iker va avançar als verds des del punt de penal però el Prat, abans del descans, va remuntar. Tot just començar el segon temps, el visitant Walid va encarrilar el partit amb l’1-3. Faltant vint minuts per al final, Carles Garrido va retallar distàncies en el marcador però va ser insuficient per puntuar.

UF Jabac i Terrassa 2-2 Infantil A

Punt merescut de l’equip de Pere Pérez. Després de posar-se per davant en el marcador i ser remuntats a pocs minuts del final, un gol de Daniel Lluna va fer justícia al que es va veure durant els 70 minuts.

Gimnàstic Tarragona 1-0 Infantil B

Un gol en l’últim sospir del local Eric Martínez va evitar que l’Infantil B puntués en un camp molt complicat.