Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

22-23 d’abril.

Juvenil A 0-0 SD Huesca (Divisió d’Honor, jornada 28)

Partit igualat al Nou Municipal. Malgrat aquesta igualtat, els de Dani Pérez van fer mèrits per emportar-se els 3 punts. El pròxim cap de setmana, visita al camp del FC Barcelona.

UD Unificación Bellvitge 0-4 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 26)

Repeteix triomf el conjunt d’Alfonso Ortega. Davant un rival necessitat de punts, els verds es van mostrar molt seriosos i efectius durant els 90 minuts de partit. Gols de Tejada (x2), Benet i Boiro. Dissabte que ve, jornada a casa davant el FC Barcelona.

EF Base Calafell 2-0 Juvenil C (Preferent, jornada 26)

En un duel bastant igualat, el conjunt de Víctor Irala no va estar encertat de cara a porteria i va acabar perdent. Després d’arribar sense gols al descans, els locals es van avançar arran d’un penal i van sentenciar minuts més tard en una acció a la contra. Diumenge que ve, jornada a casa davant l’EF San Pedro San Pablo.

Cadet A 2-1 EC Granollers (Divisió d’Honor, jornada 26)

Triomf treballat d’un Cornellà que va començar per sota en el marcador, no obstant això, uns minuts més tard Dani va aconseguir empatar. Ja en la segona meitat, els verds van continuar portant la iniciativa fins que Cheikh va desfer la igualada faltant 10 minuts pel final. Diumenge que ve, visita al camp del Gimnàstic Manresa.

CF Can Vidalet 3-2 Cadet B (Preferent, jornada 26)

Duel intens el que van disputar els nostres a Esplugues de Llobregat. Malgrat començar per sota en el marcador, Unai va signar un doblet i va posar per davant els verds, no obstant això, dos gols pràcticament seguits en el segon temps van situar el definitiu 3-2. Dissabte que ve, jornada a casa davant la FE At. Vilafranca.

Gimnàstic Manresa 1-0 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 26)

Derrota per la mínima a domicili davant un gran rival del grup. Després d’un partit disputat i amb alternatives, els locals es van emportar els 3 punts amb un gol en la recta final. Dissabte que ve, jornada a casa davant el Girona FC.

Infantil B 0-2 Can Rull Romulo Tronchoni (Preferent, jornada 26)

No va trobar el ritme adequat el Cornellà davant un dels rivals més forts del grup, no obstant això, els verds ho van intentar i, especialment en la segona meitat, van tenir opcions de marcar. Diumenge que ve, visita al camp del Sant Cugat.

CD Almeda 0 – +10 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 24)

Els verds, líders en solitari amb ple de victòries, continuen mostrant una clara superioritat. Dissabte que ve, jornada a casa contra el Sector Montserratina.