Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

15-16 d’abril.

CF Badalona 1-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 27)

Després de l’empat sense gols de la jornada de Setmana Santa contra el CF Damm, els nois de Dani Pérez es van fer amb un nou punt a Badalona que els manté en la zona mitjana de la classificació. El gol, obra de Ferri. Dissabte que ve, jornada a casa contra la SD Huesca.

Juvenil B 2-1 CF Damm (Lliga Nacional, jornada 25)

Partit molt ben treballat. Els d’Alfonso Ortega van fer una gran feina i, malgrat començar per sota en el marcador, van remuntar el partit en la segona meitat gràcies als gols de Joel Gascó i Benet. Dissabte que ve, visita al camp de la UD Unificació Bellvitge.

Juvenil C 2-2 UE Castelldefels (Preferent, jornada 25)

Duel obert i amb alternatives el que va disputar el conjunt de Víctor Irala per tancar la jornada en el seu grup. Izan va avançar als verds però ràpidament va igualar el conjunt groc. Després del descans, el Castelldefels es va posar per davant en una acció a la contra i, després d’estavellar quatre pilotes en la fusta, Serrano va aconseguir l’empat en l’últim minut. Dissabte que ve, visita al camp de l’EF Base Calafell.

Fundació Badalona 0-4 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 25)

Partit molt complet del conjunt dirigit per Carlos Roa. Després de la superioritat en el primer temps, els verds van arribar vencent 0-3 al descans. I tot just començar la segona meitat, va arribar el quart i definitiu 0-4. Els gols, obra d’Eugenio (x2) i Dani (x2). Dissabte que ve, jornada a casa contra l’EC Granollers.

Cadet B – Cambrils Unió (Preferent, jornada 25)

Partit suspès al descans amb 1-0 a favor, gol d’Adriel. Dissabte que ve, visita al camp del CF Can Vidalet.

Infantil A 1-0 RCD Espanyol (Divisió d’Honor, jornada 25)

Gran partit de l’equip, que va competir al màxim nivell davant un dels millors conjunts de la lliga. Després d’un primer temps parell, els verds es van avançar tot just començar el segon temps mitjançant Xus. A partir d’aquí, el Cornellà va saber mantenir l’avantatge en el marcador i fins i tot va tenir opcions per fer el segon. Dissabte que ve, visita al camp del Gimnàstic Manresa.

RCD Espanyol 1-0 Infantil B (Preferent, jornada 25)

Gran partit contra el líder del grup. Després de competir al màxim nivell, els verds van encaixar el gol de la derrota en els minuts finals. Dissabte que ve, jornada a casa contra el Can Rull Romulo Tronchoni.

Aleví A +10-0 FC Santboià (Tercera Divisió, jornada 23)

El Cornellà continua fent una temporada de rècord situat en la primera posició amb ple de victòries. Diumenge que ve, visita al camp del CD Almeda.