Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

1-2 d’abril.

CE Sabadell 0-0 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 25)

No va poder passar de l’empat sense gols el conjunt de Dani Pérez en un partit en el qual, especialment en la segona meitat, va tenir oportunitats per marcar. El proper dissabte a les 12:30h, jornada a casa davant el CF Damm.

UE Figueres 1-0 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 24)

Partit de menys a més per al conjunt d’Alfonso Ortega, que no va aconseguir materialitzar les accions de perill generades i va acabar perdent per la mínima. El pròxim cap de setmana, descans per Setmana Santa.

CF Blanca Subur 1-2 Juvenil C (Preferent, jornada 24)

Remuntada i victòria per als nois de Víctor Irala que, sens dubte, estan en un excel·lent estat de forma. Els gols, tots dos en la segona meitat, obra de Joel i Serrano. El proper cap de setmana, descans per Setmana Santa.

Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 24)

El partit contra el CF Damm va quedar ajornat per la disputa dels Campionats de Seleccions Autonòmiques. El pròxim cap de setmana, descans per Setmana Santa.

CE Sabadell 1-1 Cadet B (Preferent, jornada 24)

Punt positiu dels verds davant el segon classificat. Unai va avançar l’equip en els primers compassos però poc després els locals van situar el definitiu empat a 1. El proper cap de setmana, descans per Setmana Santa.

Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 24)

Infantil B 1-1 FC Can Buxeres (Preferent, jornada 24)

Gran partit de l’equip davant un rival directe en la classificació. Malgrat la superioritat, els verds van aconseguir rescatar un punt en els compassos finals gràcies al gol de Max. El proper cap de setmana, descans per Setmana Santa.

CD Fontsanta Fatjó 0 – +10 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 22)

Els verds, líders en solitari amb ple de victòries, continuen mostrant una clara superioritat. El pròxim cap de setmana, descans per Setmana Santa.