Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

4-5 de març.

CD Ebro 1-3 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 23)

El conjunt de Dani Pérez va tornar a assaborir una victòria després de quatre derrotes i un empat. Els verds, que es van mostrar superiors, van ser justos vencedors. Els gols, obra de Ferrán i Luisao (x2). El pròxim partit serà dissabte 18 de març, a casa, davant la FE Grama.

Lleida Esportiu 0-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 20)

Segon triomf consecutiu de l’equip, que li permet acostar-se de nou a la zona alta de la taula. De principi a fi els homes d’Alfonso Ortega van controlar el partit. Els gols, obra d’Iker i Tejada en la segona meitat. Dissabte que ve, jornada a casa davant el FC Martinenc.

Fundació Base Reus 2-0 Juvenil C (Preferent, jornada 20)

Els de Víctor Irala van veure frenada la seva bona ratxa davant un Reus que es va mostrar efectiu davant les poques accions de perill que es van produir en el transcurs dels 90 minuts. Diumenge que ve, jornada a casa davant el CE Manresa.

Cadet A 1-1 Nàstic de Tarragona (Divisió d’Honor, jornada 20)

En un partit intens i competit, els nois de Carlos Roa van sumar un punt en la recta final. Els visitants es van avançar faltant 5 minuts i tot seguit els verds van situar l’1 a 1 definitiu, obra d’Iker. Dissabte que ve, visita al camp de la UE Sant Andreu.

UE Rapitenca 1-0 Cadet B (Preferent, jornada 20)

Derrota davant un rival directe en la zona alta de la taula. En una primera meitat molt competida, els locals es van avançar just abans d’arribar al descans. Ja en la segona meitat, i malgrat disposar d’ocasions per poder empatar, el marcador no es va moure. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CF Martorell.

EC Granollers 0-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 20)

L’equip va fer un partit molt seriós, mostrant-se superior i sent efectiu des del primer minut de joc. Els gols, obra de Benito i Jenry (x2). Dissabte que ve, jornada a casa davant l’At. Segre.

Infantil B 1-0 CE L’Hospitalet (Preferent, jornada 20)

Els verds van competir a molt bon nivell i es van emportar la victòria, per la mínima, gràcies al gol de Max, que va culminar una acció col·lectiva. Dissabte que ve, visita al camp del FC Martinenc.

Aleví A +10-1 Fundació UEC (Tercera Divisió, jornada 18)

Els verds, líders en solitari amb ple de victòries, continuen mostrant una clara superioritat. Diumenge que ve, desplaçament al camp de l’AE Abrera.