Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

11-12 de febrer

Juvenil A 1-3 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 20)

El conjunt de Dani Pérez no va poder sumar en el segon partit consecutiu al Nou Municipal. Després d’arribar sense gols al descans, els visitants es van avançar però poc va trigar Carles Garrido a empatar, no obstant això, el Girona va fer dos gols més ràpidament i va deixar encarrilat el partit. Dissabte que ve, visita al camp del CD San Francisco.

UE Sant Andreu 2-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 18)

El conjunt d’Alfonso Ortega no va aconseguir acabar amb la irregular dinàmica de resultats. Davant el Sant Andreu, els verds van fer una gran primera meitat però van arribar perdent al descans per un error individual. Ja en la segona meitat, els locals van situar el 2 a 0 en el marcador i el Cornellà va maquillar el marcador en els instants finals. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Cambrils Unió 1-5 Juvenil C (Preferent, jornada 18)

Golejada i tercer triomf consecutiu per al conjunt de Víctor Irala, en un escenari en el qual encara cap equip havia aconseguit guanyar. Els gols, obra de Pol, Joel, Serrano, Lendi i Leo. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Cadet A – RCD Espanyol (Divisió d’Honor, jornada 18)

El partit d’aquesta jornada es disputarà dimecres 1 de març al Nou Municipal. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Fundació FB Reus 1-1 Cadet B (Preferent, jornada 18)

Van merèixer més els verds en un escenari complicat i després de fer un gran esforç. Abdel va avançar el Cornellà tot just començar i el Reus va igualar pocs minuts després. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Fundació FB Reus – Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 18)

El partit d’aquesta jornada es disputarà dissabte 18 de febrer a les 10:45h.

Infantil B 2-0 CF Damm (Preferent, jornada 18)

Tercer triomf consecutiu i setena jornada sense perdre. L’equip es va mostrar superior durant tot el partit i, malgrat tenir clares oportunitats, va sentenciar en la segona meitat. Els gols, obra de Tité i David. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Aleví A +10-1 Pª Recreativa Sant Feliu (Tercera Divisió, jornada 15)

Els verds, líders en solitari amb ple de victòries, continuen mostrant una clara superioritat.  El pròxim cap de setmana, jornada de descans.