Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Quatre victòries, dos empats i una derrota.

Juvenil A 3-0 CF Reus Deportiu

Victòria clara i merescuda dels homes de Miguel Ángel Samprón que van ser superiors al seu rival. Els gols d’Abde (x2) i d’Alex González van servir per confirmar el bon moment de l’equip.

Unificació Bellvitge 2-1 Juvenil B

Andy Villar va avançar al Cornellà als 24 minuts de partit però el conjunt local, en el tram final, va remuntar gràcies als gols de Yassir i Marcos. Primera derrota d’Alfonso Ortega en la banqueta del Juvenil B.

Juvenil C 2-1 CF Damm

Primera victòria de Toni Pons amb el Juvenil C. Després de dos empats consecutius, el Cornellà manté la dinàmica ascendent després de superar a la Damm en els primers 45 minuts. Joan González i Ismael Benajem van ser els encarregats d’anotar els gols locals.

AEC Manlleu 0-3 Cadet A

Gran partit del conjunt de Dani Pérez que es troba en el millor moment de la temporada. Els gols de Valter, Carles i Marc permeten a l’equip sumar la tercera victòria consecutiva i escalar fins a la quarta posició.

Cadet B 1-1 UD Marianao Poblet

Se li va escapar la victòria al conjunt d’Alex Roca. Gerard Campaña va posar per davant al Cadet B a l’inici del segon temps però el visitant Ignasi, en l’últim minut, va establir la igualada. Quarta setmana consecutiva sense perdre.

UE Sant Andreu 2-2 Infantil A

Duel competit del conjunt de Pere Pérez en la seva visita al Narcís Sala davant un rival directe. Després d’avançar-se dues vegades en el marcador mitjançant Marcel i Marc, el Sant Andreu va saber respondre per evitar que els verds sumessin la victòria.

Infantil B 3-2 FC Martinenc

Gran triomf, amb remuntada inclosa, dels nois de David Milán davant el Martinenc. Després del 0-2 al quart d’hora de joc, el Cornellà es va posar a treballar i va aconseguir donar-li la volta al marcador mancant 10 minuts per al final. Les dianes d’Hugo, Mateo i Alejandro van posar fi a la dinàmica positiva dels visitantes.