Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

14-15 de gener.

CD Constància 0-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 16)

El conjunt de Dani Pérez va estrenar l’any i la segona volta amb una victòria en un escenari molt exigent, gràcies als gols d’Izan, en el tram inicial del segon temps, i Ferri, en l’afegit. Els verds inicien la segona volta en una gran quarta posició, per darrere de FC Barcelona, Real Zaragoza i CF Damm. Diumenge que ve, primer duel de l’any al Nou Municipal davant el Nàstic de Tarragona.

Cerdanyola FC 1-2 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 14)

El conjunt d’Alfonso Ortega, després de no jugar en la jornada anterior, es va fer amb els primers 3 punts de l’any en el camp d’un rival necessitat de punts. Els verds van dominar per complet la primera meitat i es van anar al descans 0-2, amb gols de Tejada i Ricardo. En el segon temps, el Cornellà es va fer un gol en pròpia i va saber patir per fer-se amb la victòria. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CE Mercantil.

CD La Floresta 2-1 Juvenil C (Preferent, jornada 14)

Derrota del conjunt de Víctor Irala davant un rival directe en la taula. Es van avançar per partit doble els locals abans d’arribar al descans, fet que va posar molt costa amunt el partit per a un Cornellà que, va millorar en la segona meitat, però no va tenir encert. Gol de Pedro Soma. Diumenge que ve, jornada a casa davant l’At. Segre.

Cadet A 1-0 CE Sant Gabriel (Divisió d’Honor, jornada 14)

Segona victòria de l’any per als nois de Carlos Roa, que acumulen 6 jornades consecutives sense perdre. Davant el Sant Gabriel, duel intens i molt disputat que es va decidir en el temps afegit gràcies a la diana d’Eugeni. Diumenge que ve, visita al camp del Sant Cugat FC.

CD La Floresta 1-0 Cadet B (Preferent, jornada 14)

Bon partit de l’equip en línies generals. Malgrat tenir múltiples ocasions i ficar un gol que finalment va ser anul·lat per l’àrbitre en la celebració, els verds van competir i van merèixer més. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CD Marianao Poblet.

UE Sant Andreu 0-4 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 14)

Bon partit de l’equip, controlat i amb determinació. Dos gols en la primera meitat, obra de Sánchez i Saibo, van permetre arribar amb una certa comoditat al descans. Ja en el segon temps, els locals van buscar la reacció però dos gols més del Cornellà, obra de Martí (x2), van deixar el partit sentenciat. Dissabte que ve, jornada a casa davant el CE Sant Gabriel.

Infantil B 2-2 CF Unificació Llefià (Preferent, jornada 14)

Els verds van tornar a mostrar una bona versió amb pilota però van estar poc efectius, i dues jugades puntuals li van impedir fer-se amb la victòria. Gols d’Arnau i David. Dissabte que ve, visita al camp del CE Sant Gabriel.

At. Sant Just 3-6 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 12)

Partit molt competit el que van disputar els nostres a Sant Just Desvern. Onzena victòria de la temporada. Dissabte que ve, jornada a casa davant la UE Castelldefels.