Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

29-30 d’octubre.

Juvenil A 1-0 CD EbrO (Divisió d’Honor, jornada 8)

El conjunt de Dani Pérez es manté invicte a casa gràcies al triomf per la mínima davant el CD Ebro. El gol, obra d’Izan en la segona meitat. Diumenge que ve, desplaçament al camp de la FE Grama.

FC Martinenc 0-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 6)

Tercer triomf consecutiu per als d’Alfonso Ortega, que mantenen el lideratge del grup després d’un gran començament de lliga: 15 punts de 18 possibles. Davant el Martinenc, va ser suficient el gol de Tejada en la segona meitat. Diumenge que ve, duel a casa contra el CE Sabadell.

CE Manresa 0-3 Juvenil C (Preferent, jornada 6)

Segona victòria consecutiva i tercera jornada sense perdre per als nois de Víctor Irala. Després d’una dolenta primera meitat, els verds van estar millor en la segona i van poder aconseguir tres gols, obra d’Andrei i Juan (x2). Diumenge que ve, duel a casa davant el FC Santboià.

Cadet A 2-1 UE Sant Andreu (Divisió d’Honor, jornada 6)

Triomf del conjunt de Carlos Roa davant un rival de la part baixa de la taula. Malgrat començar per sota en el marcador, els verds es van mostrar superiors i van aconseguir arribar al descans vencent 2 a 1 gràcies al doblet d’Eugeni. En el segon temps, joc travat i poques accions de perill. Dissabte que ve, desplaçament al camp de l’At. Segre

CF Martorell 0-1 Cadet B (Preferent, jornada 6)

Gran victòria de l’equip en un escenari complex, que serveix per mantenir la bona dinàmica de resultats. El gol del Cornellà va arribar en el segon temps mitjançant Lynel. Diumenge que ve, duel a casa contra el CD Tortosa.

At. Segre 1-3 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 6)

Tercera victòria consecutiva per als nostres. El partit es va posar costa amunt amb el gol del conjunt local, amb el qual es va arribar 1-0 al descans. En el segon temps, no obstant això, millor versió de l’equip i tres gols per aconseguir la victòria, obra de Bruno, Sánchez i Saibo. Diumenge que ve, duel a casa contra el Vic Riupimer.

Infantil B 2-1 FC Martinenc (Preferent, jornada 6)

Van haver de remuntar els verds per fer-se amb els 3 punts davant un rival que arribava invicte. Jaime, poc abans del descans, i David, en la segona meitat, van ser els autors dels gols. Dissabte que ve, visita al camp del CE Sabadell.

Aleví A 8-1 AE Abrera (Tercera Divisió, jornada 4)

Quarta victòria en quatre partits per als nois dirigits per Júnior Lujan. Els verds, continuen competint i mostrant la seva bona versió. Diumenge que ve, desplaçament al camp del CF Corbera.