Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

5-6 de novembre.

FE Grama 0-3 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 9)

Tercer triomf consecutiu per al conjunt dirigit per Dani Pérez, que va ser superior al seu rival i va mostrar gran efectivitat. Els gols, obra de Marc Jurado, Finot i Izan. El proper dissabte, jornada a casa davant el CE Sabadell.

Juvenil B 2-1 CE Sabadell (Lliga Nacional, jornada 7)

Gran triomf del conjunt d’Alfonso Ortega que li serveix per mantenir la condició de líder, en un partit molt disputat i amb remuntada inclosa. Un doblet d’Héctor Tejada en el tram final de partit va permetre deixar els 3 punts al Nou Municipal. El proper dissabte, desplaçament al camp del Jabac i Terrassa

Juvenil C 1-2 FC Santboià (Preferent, jornada 7)

Es va frenar la bona dinàmica del conjunt de V´íctor Irala davant un rival directe en la taula. Els visitants es van posar 0-2 en el marcador però poc abans del descans els verds van retallar distàncies mitjançant Guillem. Ja en la segona meitat, l’equip va buscar la igualada però no va tenir encert en els metres finals. El proper dissabte, visita al camp del CF Ulldecona,

At. Segre 1-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 7)

De menys a més van anar nois de Carlos Roa, que van aconseguir obrir la llauna al començament del segon temps mitjançant Jan. Per davant en el marcador, els verds no van materialitzar clares ocasions i van acabar encaixant l’empat en la recta final de partit. La pròxima jornada, duel a casa contra el FC Barcelona.

Cadet B 4-1 CD Tortosa (Preferent, jornada 7)

Superioritat i partit molt seriós de tot l’equip, que ràpidament va situar el 3-0 en el marcador. Tot just començar la segona meitat, el Tortosa va retallar distàncies però de nou el Cornellà, en la recta final, va sentenciar. Els gols, obra de Lynel, Raúl, Marcos i Unai. El proper dissabte, visita al camp del FC Barcelona.

Infantil A 3-0 Vic Riuprimer (Divisió d’Honor, jornada 6)

Serietat i superioritat per aconseguir el quart triomf consecutiu. Amb el 2-0, obra de Carles i Martí, es va arribar al temps de descans. Tot just començar el segon temps, Jenry va sentenciar amb el tercer. Fins al final, domini i bon joc dels nois dirigits per Sergi Sánchez. El proper dissabte, visita al camp de l’EF Gavà.

CE Sabadell 5-0 Infantil B (Preferent, jornada 7)

Partit per a oblidar dels verds, que van caure davant un rival necessitat de punts. Amb el 3-0 en contra al descans, l’equip va millorar però no va ser suficient per evitar la derrota. La pròxima jornada, duel a casa davant el CE Congrés.

CF Corbera 1-11 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 5)

Cinquena victòria en cinc partits. La setmana vinent, jornada de descans.